kbb kütüphane
LASTİK İŞ yılbaşı

İŞTE KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR DERBİSİNİN HAKEMİ!

SPOR 09.05.2024 - 17:08, Güncelleme: 09.05.2024 - 17:31
 

İŞTE KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR DERBİSİNİN HAKEMİ!

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor, ligin 34. ve normal maçların son haftasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem belirlendi.

Kocaelispor, Trendyol 1.Lig’in 34. haftasında Yıdız Entregre Kocaeli Stadyumu’nda Sakaryaspor’u ağırlayacak. 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek hakem Ankara bölgesinden Burak Pakkan oldu. Burak Pakkan en son Süper Lig karşılaşmalarından 6-1’lik skor ile sonuçlanan Galatasaray-Sivasspor maçının dördüncü hakemi olarak görev aldı. Maçın diğer hakem ve görevlileri; BURAK PAKKAN(Hakem) MURAT TEMEL(1. Yardımcı Hakem) ANIL USTA(2. Yardımcı Hakem) BURAK DEMİRKIRAN(Dördüncü Hakem) ADİL SİNEM(Gözlemci) SERKAN GENÇERLER(Gözlemci) LEVENT KARABUDAK(Temsilci) BÜLENT TIRNAKSIZ(Temsilci) ABBAS ÖĞRAŞ(Temsilci) YOĞUN İLGİ Öte yandandan Kocaelispor’un Cumartesi günü oynayacağı Sakaryaspor maçına ilgi oldukça yoğun.  Satılan bilet sayısı 30 bine dayandı. Stat 34 bin kişilik. Kalan biletler de yarın bitecek gibi görünüyor. Birçok blokta biletler tamamen tükendi. K  Bugüne kadar satılan bilet sayısı 29 bin civarına geldi.  34 bin 712 kişi kapasiteli Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu, maç saatinde çok yüksek ihtimalle full çekecek. ÜST TRİBÜNLER DE AÇILDI  Satılan bilet sayısı 29 bin olunca Kocaelispor yönetimi kale arkası üst tribünlerini de açtı. Bu sezon ilk kez kale arkası üst tribünlerine seyirci alınacak. Batı numaralı alt ve üst, doğu maraton alt ve üst, güney ve kuzey kale arkası alt tribünler tamamen doldu. Kuzey ve güney kale arkası üst tribünler de bu vesileyle açılmış oldu.      
Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor, ligin 34. ve normal maçların son haftasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem belirlendi.

Kocaelispor, Trendyol 1.Lig’in 34. haftasında Yıdız Entregre Kocaeli Stadyumu’nda Sakaryaspor’u ağırlayacak.

11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek hakem Ankara bölgesinden Burak Pakkan oldu. Burak Pakkan en son Süper Lig karşılaşmalarından 6-1’lik skor ile sonuçlanan Galatasaray-Sivasspor maçının dördüncü hakemi olarak görev aldı.

Maçın diğer hakem ve görevlileri;

BURAK PAKKAN(Hakem)
MURAT TEMEL(1. Yardımcı Hakem)
ANIL USTA(2. Yardımcı Hakem)
BURAK DEMİRKIRAN(Dördüncü Hakem)
ADİL SİNEM(Gözlemci)
SERKAN GENÇERLER(Gözlemci)
LEVENT KARABUDAK(Temsilci)
BÜLENT TIRNAKSIZ(Temsilci)
ABBAS ÖĞRAŞ(Temsilci)

YOĞUN İLGİ

Öte yandandan Kocaelispor’un Cumartesi günü oynayacağı Sakaryaspor maçına ilgi oldukça yoğun.  Satılan bilet sayısı 30 bine dayandı. Stat 34 bin kişilik. Kalan biletler de yarın bitecek gibi görünüyor. Birçok blokta biletler tamamen tükendi. K  Bugüne kadar satılan bilet sayısı 29 bin civarına geldi.  34 bin 712 kişi kapasiteli Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu, maç saatinde çok yüksek ihtimalle full çekecek.

ÜST TRİBÜNLER DE AÇILDI 

Satılan bilet sayısı 29 bin olunca Kocaelispor yönetimi kale arkası üst tribünlerini de açtı. Bu sezon ilk kez kale arkası üst tribünlerine seyirci alınacak. Batı numaralı alt ve üst, doğu maraton alt ve üst, güney ve kuzey kale arkası alt tribünler tamamen doldu. Kuzey ve güney kale arkası üst tribünler de bu vesileyle açılmış oldu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.