LASTİK İŞ yılbaşı

İYİ PARTİ DE AYŞEGÜL BABACAN ADAY OLDU

KOCAELİ 18.11.2022 - 18:32, Güncelleme: 18.11.2022 - 18:32
 

İYİ PARTİ DE AYŞEGÜL BABACAN ADAY OLDU

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan İYİ Parti Izmit İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kasım ayı itibarı ile kongre sürecine giren İyi Parti’de ilçeler için başkan adayları da çıkmaya başladı. İYİ Parti İzmit İlçe'de mevcut başkan Pelin Coştur Filiz başkanlık için tekrar aday olmazken İl Kadın politikalar başkanı ve İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan 26 Kasım Cumartesi gerçekleştirilecek kongrede aday oldu.  BABACAN ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI 2017 yılında İYİ Parti’nin kurucu il yöneticisi olarak atandım. Başka bir partide çalışmadım. Kadın kadına destek vermek lazım ve elimizi taşın altına koymamız lazım dedim. 2018’de milletvekili adaylığım oldu. Şu anda Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısıyım. Bana verilecek bütün görevlerde canla başla çalışacağım. Kongremiz inşallah adil ve demokratik şekilde geçer. Kim bayrağı ileriye taşıyabilecekse o kazansın. Memleket için çok çalışarak başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan İYİ Parti Izmit İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kasım ayı itibarı ile kongre sürecine giren İyi Parti’de ilçeler için başkan adayları da çıkmaya başladı. İYİ Parti haberleri"> İYİ Parti İzmit İlçe'de mevcut başkan Pelin Coştur Filiz başkanlık için tekrar aday olmazken İl Kadın politikalar başkanı ve İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan 26 Kasım Cumartesi gerçekleştirilecek kongrede aday oldu

BABACAN ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI

2017 yılında İYİ Parti’nin kurucu il yöneticisi olarak atandım. Başka bir partide çalışmadım. Kadın kadına destek vermek lazım ve elimizi taşın altına koymamız lazım dedim. 2018’de milletvekili adaylığım oldu. Şu anda Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısıyım. Bana verilecek bütün görevlerde canla başla çalışacağım. Kongremiz inşallah adil ve demokratik şekilde geçer. Kim bayrağı ileriye taşıyabilecekse o kazansın. Memleket için çok çalışarak başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.