LASTİK İŞ yılbaşı

İYİ PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN GÖLCÜK’TE

SİYASET 24.09.2021 - 13:28, Güncelleme: 24.09.2021 - 13:28
 

İYİ PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN GÖLCÜK’TE

Bu hafta Kocaeli’nde her gün farklı bir ilçede program yapan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Perşembe günü Gölcük’teydi.

  Türkkan önce İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte İlçe Binası’nda değerlendirme toplantısına katıldı.   İHSANİYE’YE GİTTİ Türkkan İlçe Binası’ndaki toplantının ardından sahaya indi. Gölcük’te dükkanında esnafı, sokakta vatandaşı, kahvede emekliyi, iş arayan genci dinledi, “Umudunuzu yitirmeyin, sıkıntılarınızı biliyoruz, hepsinin de çözümü için çalışmaya devam ediyoruz.” mesajını verdi.   “Gölcük İhsaniye’de ziyaret ettiğimiz esnafları dinlerken, Beştepe’deki Saray’ın kalın duvarlarından bu feryatları duymadıklarını düşündüm bir kez daha.”   İYİ Parti Grup Başkan Vekili İhsaniye’de de esnafları ziyaret etti. Türkkan, buradaki düşüncelerini “Gölcük İhsaniye’de ziyaret ettiğimiz esnafları dinlerken, Beştepe’deki Saray’ın kalın duvarlarından bu feryatları duymadıklarını düşündüm bir kez daha.” sözleriyle ifade etti.   TAZİYEYE GİTTİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU   İYİ Partili Türkkan, her ilçede yaptığı gibi Gölcük’te de taziye ve geçmiş olsun ziyareti geleneğini bozmadı. Gölcük İhsaniye’de 27 yaşında vefat eden engelli Barış Şen’in ailesini ziyaret eden Türkkan, acılı aileye başsağlığı dileğini iletti, acılarına ortak oldu.   Askerden döndükten hemen sonra bir kaza sonucu belden aşağısı tutmayan Ümmet Ali Cesur’u da Gölcük Şirinköy’de yaşadığı evde ziyaret eden Türkkan, Cesur’un sıkıntılarını dinledi. Ümmet Ali Cesır’un uzun süreli bir fizik tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyen Türkkan, gerekli merciler ile görüşüp, GATA’da tedavi görmesi için çaba sarf edeceğini ifade etti.
Bu hafta Kocaeli’nde her gün farklı bir ilçede program yapan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Perşembe günü Gölcük’teydi.

 

Türkkan önce İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte İlçe Binası’nda değerlendirme toplantısına katıldı.

 

İHSANİYE’YE GİTTİ

Türkkan İlçe Binası’ndaki toplantının ardından sahaya indi. Gölcük’te dükkanında esnafı, sokakta vatandaşı, kahvede emekliyi, iş arayan genci dinledi, “Umudunuzu yitirmeyin, sıkıntılarınızı biliyoruz, hepsinin de çözümü için çalışmaya devam ediyoruz.” mesajını verdi.

 

“Gölcük İhsaniye’de ziyaret ettiğimiz esnafları dinlerken, Beştepe’deki Saray’ın kalın duvarlarından bu feryatları duymadıklarını düşündüm bir kez daha.”

 

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İhsaniye’de de esnafları ziyaret etti. Türkkan, buradaki düşüncelerini “Gölcük İhsaniye’de ziyaret ettiğimiz esnafları dinlerken, Beştepe’deki Saray’ın kalın duvarlarından bu feryatları duymadıklarını düşündüm bir kez daha.” sözleriyle ifade etti.

 

TAZİYEYE GİTTİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

 

İYİ Partili Türkkan, her ilçede yaptığı gibi Gölcük’te de taziye ve geçmiş olsun ziyareti geleneğini bozmadı.

Gölcük İhsaniye’de 27 yaşında vefat eden engelli Barış Şen’in ailesini ziyaret eden Türkkan, acılı aileye başsağlığı dileğini iletti, acılarına ortak oldu.

 

Askerden döndükten hemen sonra bir kaza sonucu belden aşağısı tutmayan Ümmet Ali Cesur’u da Gölcük Şirinköy’de yaşadığı evde ziyaret eden Türkkan, Cesur’un sıkıntılarını dinledi.

Ümmet Ali Cesır’un uzun süreli bir fizik tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyen Türkkan,

gerekli merciler ile görüşüp, GATA’da tedavi görmesi için çaba sarf edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.