LASTİK İŞ yılbaşı

JANDARMA OKULLARDA ÖNLEM ALMAYA BAŞLADI

YAŞAM 12.09.2023 - 13:04, Güncelleme: 12.09.2023 - 13:04
 

JANDARMA OKULLARDA ÖNLEM ALMAYA BAŞLADI

Okullar ve çerçevesinde, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri önlemler almaya devam ediyor.

Okullar ve çerçevesinde, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca;  2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcı olan 11 Eylül 2023 Pazartesi günü,  (33) asayiş timi, (206) Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi tarafından,  sorumluluk bölgesinde bulunan, (54) ilkokul, (56) ortaokul ve (11) lise olmak üzere toplam (121) okul ve çevresi, (23) jandarma trafik timi, (52) personel tarafından ise okul servis araçları kontrol edilerek ülkemizin geleceği çocuklarımızın, güvenli bir ortamda ders başı yapmaları sağlaladılar.   Ayrıca (10) ilçede bulunan (2)’şer okulda öğrenim gören öğrencilere yönelik Jandarma Teşkilatını Tanıtım Faaliyeti icra edilmiş olup, (1.280) öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.
Okullar ve çerçevesinde, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri önlemler almaya devam ediyor.

Okullar ve çerçevesinde, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca;  2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcı olan 11 Eylül 2023 Pazartesi günü,  (33) asayiş timi, (206) Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi tarafından,  sorumluluk bölgesinde bulunan, (54) ilkokul, (56) orta okul ve (11) lise olmak üzere toplam (121) okul ve çevresi, (23) jandarma trafik timi, (52) personel tarafından ise  okul servis araçları kontrol edilerek ülkemizin geleceği çocuklarımızın, güvenli bir ortamda ders başı yapmaları sağlaladılar.

 

Ayrıca (10) ilçede bulunan (2)’şer okulda öğrenim gören öğrencilere yönelik Jandarma Teşkilatını Tanıtım Faaliyeti icra edilmiş olup, (1.280) öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.