LASTİK İŞ yılbaşı

KAHVEHANEDE ÇAY 3 TL, TÜRK KAHVESİ 9 TL OLACAK

EKONOMİ 12.01.2022 - 13:16, Güncelleme: 12.01.2022 - 13:24
 

KAHVEHANEDE ÇAY 3 TL, TÜRK KAHVESİ 9 TL OLACAK

Kocaeli Kahveciler Odası’nın talebi üzerine yılbaşından sonra kahvehanelerdeki ince belli bardakta içilen tavşan kanı çaylara da zam geliyor. 15 Ocak itibariyle geçerli olacak tarifeye göre çay, kahvehanede 2 TL’den 3 TL’ye çıkacak, 4,5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye satılacak

Kocaeli Kahveciler Odası, yeni yıl itibariyle yeni fiyat tarifesini belirledi. Oda Başkanı Erdoğan Göçer, yeni tarife ile ilgili dilekçesini Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına sundu. Dilekçede Göçer, “Kocaeli Kahveciler Esnaf Odamıza bağlı olan esnaflarımızın su, elektrik, tüp, doğalgaz, çay ve şeker zamlarından etkilendiği ekonomik olarak zorlandıkları tespit edilmiş olup çay fiyatlarının yeniden düzenlenebilmesi hususunda gereğini arz ederim” ifadelerine yer vererek belirledikleri yeni fiyat tarifesini de paylaştı.   “BİZİ TAM ANLAMIYLA KURTARMAYACAK” Başkan Göçer, “Pandemi döneminin en çok etkilediği meslek olan kahvehane işletmeciliği ayakta zor duruyor. Meslektaşlarımız para kazanamaz duruma geldi. Yeni yılda öngörülen bir tarifemiz var. Bizi tam anlamıyla kurtaracak bir tarife olmasa da vatandaşın alım gücünü de göz önünde bulundurarak bir çalışma yaptık” dedi. Yeni tarife, Birlik tarafından onay alınca 15 Ocak Cumartesi gününden itibaren kahvelerde 2 TL’ye satılan çay 3 TL’ye, 4,5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye yükselecek.
Kocaeli Kahveciler Odası’nın talebi üzerine yılbaşından sonra kahvehanelerdeki ince belli bardakta içilen tavşan kanı çaylara da zam geliyor. 15 Ocak itibariyle geçerli olacak tarifeye göre çay, kahvehanede 2 TL’den 3 TL’ye çıkacak, 4,5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye satılacak

Kocaeli Kahveciler Odası, yeni yıl itibariyle yeni fiyat tarifesini belirledi. Oda Başkanı Erdoğan Göçer, yeni tarife ile ilgili dilekçesini Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına sundu. Dilekçede Göçer, “Kocaeli Kahveciler Esnaf Odamıza bağlı olan esnaflarımızın su, elektrik, tüp, doğalgaz, çay ve şeker zamlarından etkilendiği ekonomik olarak zorlandıkları tespit edilmiş olup çay fiyatlarının yeniden düzenlenebilmesi hususunda gereğini arz ederim” ifadelerine yer vererek belirledikleri yeni fiyat tarifesini de paylaştı.

 

“BİZİ TAM ANLAMIYLA KURTARMAYACAK”

Başkan Göçer, “Pandemi döneminin en çok etkilediği meslek olan kahvehane işletmeciliği ayakta zor duruyor. Meslektaşlarımız para kazanamaz duruma geldi. Yeni yılda öngörülen bir tarifemiz var. Bizi tam anlamıyla kurtaracak bir tarife olmasa da vatandaşın alım gücünü de göz önünde bulundurarak bir çalışma yaptık” dedi. Yeni tarife, Birlik tarafından onay alınca 15 Ocak Cumartesi gününden itibaren kahvelerde 2 TL’ye satılan çay 3 TL’ye, 4,5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.