LASTİK İŞ yılbaşı

KARADENİZLİLER MAHALLESİ'NE YENİ BİR PARK ALANI

YAŞAM 27.10.2023 - 17:50, Güncelleme: 29.11.2023 - 21:39
 

KARADENİZLİLER MAHALLESİ'NE YENİ BİR PARK ALANI

Başiskele Belediyesi, vatandaşların istekleri doğrultusunda kentin her noktasında çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesi adına yeni park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Başiskele’de ulaşım, altyapı, sosyal ve diğer birçok alandaki çalışmalarının yanı sıra doğaya saygılı insan odaklı sosyal yatırımlar ile 7’den 77’ye herkesin hayatına değer katan Başiskele Belediyesi, Karadenizliler Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları neticesinde Karadenizliler Mahallesi Dere Sokak’ta toplamda 2000 metrekare alan üzerine modern park ve oyun alanı yapılıyor. Doğayla iç içe ortamda yapılan parkta 20x40 metre ölçülerde futbol sahası, 200 metrekare oyun alanı yapılacak. Çocukların güvenle ve huzurla oyunlar oynayabileceği parka ayrıca vatandaşların huzurla dinleneceği 2 kameriye de konulacak.
Başiskele Belediyesi, vatandaşların istekleri doğrultusunda kentin her noktasında çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesi adına yeni park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Başiskele’de ulaşım, altyapı, sosyal ve diğer birçok alandaki çalışmalarının yanı sıra doğaya saygılı insan odaklı sosyal yatırımlar ile 7’den 77’ye herkesin hayatına değer katan Başiskele Belediyesi, Karadenizliler Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları neticesinde Karadenizliler Mahallesi Dere Sokak’ta toplamda 2000 metrekare alan üzerine modern park ve oyun alanı yapılıyor. Doğayla iç içe ortamda yapılan parkta 20x40 metre ölçülerde futbol sahası, 200 metrekare oyun alanı yapılacak. Çocukların güvenle ve huzurla oyunlar oynayabileceği parka ayrıca vatandaşların huzurla dinleneceği 2 kameriye de konulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.