LASTİK İŞ yılbaşı

KARAMÜRSEL KAYMAKAMINDAN BİR GARİP YASAK ! " KARAVANLARI KALDIRIN "

KOCAELİ 21.04.2024 - 19:09, Güncelleme: 21.04.2024 - 19:09
 

KARAMÜRSEL KAYMAKAMINDAN BİR GARİP YASAK ! " KARAVANLARI KALDIRIN "

Karamürsel girişinde bulunan Altınkemer Tesisleri'nin bahçesinde konuşlu bulunan karavanlar kaymakam kararı ile kaldırılıyor. Karamürsel kaymakamı Osman Aslan Canbaba karavanlarda fuhuş yapıldığı iddasıyla karavanların park yapmasını yasakladı.

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın sahilde part eden karavanlarla ilgilitutumu tepki çekti. Altınkemer sahilinde bulunan karavanlar kaymakamlık kararı ile kaldırılıyor.Kaymakamlık tarafından yapılan tebligatka karara gerekçe olarak "Fuhuşla Mücadele" gösterildi. .Kayakamlığın karavan sahiplerine gönderdiği tebligat şöyle:   Karamürsel'de uzun süredir çözülemeyen sorunları görmezden gelen Canbaba, halk ve esnaf ile arasına mesafe koyarak ilçenin gerçek sorunlarını çözme konusunda sürekli yetersiz kalıyor. Sadece belirli kişilerle iletişim halinde olan Canbaba'nın tutumu, ilçe halkı ve esnafı tarafından artık hoş karşılanmıyor. Kendisine sürekli ulaşılamıyor! Son olarak, İlçenin önde gelen Avukatlarının, esnaflarının ve ilçe halkının Karamürsel Altınkemer otoparkındaki karavanlarına gönderdiği uygunsuz tebligat büyük tepkilere yol açtı. Ayrıca, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözmek yerine sürekli erteleme yoluna giden Canbaba, binlerce kişinin mağdur olmasına neden oluyor. Kaymakamlık önündeki alanın Profesyonel eller ile yönetilmesi için ihaleye çıkarılması ve elde edilecek büyük gelirin kaynak olarak kullanılması yerine, Canbaba'nın kendi keyfi kararları doğrultusunda hareket ettiği iddia ediliyor.
Karamürsel girişinde bulunan Altınkemer Tesisleri'nin bahçesinde konuşlu bulunan karavanlar kaymakam kararı ile kaldırılıyor. Karamürsel kaymakamı Osman Aslan Canbaba karavanlarda fuhuş yapıldığı iddasıyla karavanların park yapmasını yasakladı.

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın sahilde part eden karavanlarla ilgilitutumu tepki çekti. Altınkemer sahilinde bulunan karavanlar kaymakamlık kararı ile kaldırılıyor.Kaymakamlık tarafından yapılan tebligatka karara gerekçe olarak "Fuhuşla Mücadele" gösterildi.

.Kayakamlığın karavan sahiplerine gönderdiği tebligat şöyle:

 

Karamürsel'de uzun süredir çözülemeyen sorunları görmezden gelen Canbaba, halk ve esnaf ile arasına mesafe koyarak ilçenin gerçek sorunlarını çözme konusunda sürekli yetersiz kalıyor. Sadece belirli kişilerle iletişim halinde olan Canbaba'nın tutumu, ilçe halkı ve esnafı tarafından artık hoş karşılanmıyor. Kendisine sürekli ulaşılamıyor!

Son olarak, İlçenin önde gelen Avukatlarının, esnaflarının ve ilçe halkının Karamürsel Altınkemer otoparkındaki karavanlarına gönderdiği uygunsuz tebligat büyük tepkilere yol açtı.

Ayrıca, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözmek yerine sürekli erteleme yoluna giden Canbaba, binlerce kişinin mağdur olmasına neden oluyor. Kaymakamlık önündeki alanın Profesyonel eller ile yönetilmesi için ihaleye çıkarılması ve elde edilecek büyük gelirin kaynak olarak kullanılması yerine, Canbaba'nın kendi keyfi kararları doğrultusunda hareket ettiği iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.