LASTİK İŞ yılbaşı

KARATEPE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İZGİM ÇOCUK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 04.04.2022 - 14:40, Güncelleme: 04.04.2022 - 14:40
 

KARATEPE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İZGİM ÇOCUK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ

Okullar tarafından yoğun ilgi görmeye devam eden İZGİM Çocuk Kütüphanesi, 28 Mart – 3 Nisan Kütüphaneler Haftasında Karatepe Anaokulu öğrencilerini ağırladı

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi Çocuk Kütüphanesi ve Oyun Alanı, kentimizde eğitim gören minik öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Karatepe Anaokulu öğrencileri de Kütüphane Haftası sebebiyle İZGİM Çocuk Kütüphanesini ziyaret etti. İZGİM atölyelerini gezen minikler gün boyunca hem eğlendi hem öğrendi.    KİTAP AYRACI ETKİNLİĞİ YAPILDI İZGİM’i ziyaret eden Karatepe Anaokulu öğrencilerine geri dönüşümle ilgili bilgiler verildi. Kütüphaneler Haftası nedeniyle öğrenciler için kitap ayracı etkinliği gerçekleştirildi. Keyifli bir günü geriden bırakan minik öğrencilere katılım sertifikası ve tohum kalemler hediye edildi.    
Okullar tarafından yoğun ilgi görmeye devam eden İZGİM Çocuk Kütüphanesi, 28 Mart – 3 Nisan Kütüphaneler Haftasında Karatepe Anaokulu öğrencilerini ağırladı

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi Çocuk Kütüphanesi ve Oyun Alanı, kentimizde eğitim gören minik öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Karatepe Anaokulu öğrencileri de Kütüphane Haftası sebebiyle İZGİM Çocuk Kütüphanesini ziyaret etti. İZGİM atölyelerini gezen minikler gün boyunca hem eğlendi hem öğrendi. 

 

KİTAP AYRACI ETKİNLİĞİ YAPILDI

İZGİM’i ziyaret eden Karatepe Anaokulu öğrencilerine geri dönüşümle ilgili bilgiler verildi. Kütüphaneler Haftası nedeniyle öğrenciler için kitap ayracı etkinliği gerçekleştirildi. Keyifli bir günü geriden bırakan minik öğrencilere katılım sertifikası ve tohum kalemler hediye edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.