KARTEPE’DE ÇANAKKALE DESTANI ANISINA HELVA İKRAMI

KANDIRA 19.03.2022 - 19:20, Güncelleme: 19.03.2022 - 19:20
 

KARTEPE’DE ÇANAKKALE DESTANI ANISINA HELVA İKRAMI

Kartepe Belediyesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi 107'nci yıldönümü münasebetiyle vatandaşlara helva ikram etti.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü münasebetiyle İstasyon Park Camii’nde Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara helva ikram edildi.   BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN Cuma Namazı’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi için dualar edilirken, vatandaşlar Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a ikramdan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Kocaman “Çanakkale Zaferi, Türk milletini tarihten silmek ve vatan topraklarını işgal etmek isteyen döneminin süper gücü olan devletlere karşı kazanılmış büyük bir zaferdir. Bu zafer tarihe altın harflerle yazılmış bir destandır. Çanakkale Destanı ile millet olma bilincinin temelleri atılmış, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasında milletimize yol göstermiştir. Çanakkale, inancın ve azmin zaferidir. Çünkü bu zafer aynı zamanda bizim birliğimizin de mayasıdır. Birliğimiz daim olsun” açıklamasında bulundu.  
Kartepe Belediyesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi 107'nci yıldönümü münasebetiyle vatandaşlara helva ikram etti.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü münasebetiyle İstasyon Park Camii’nde Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara helva ikram edildi. 

 BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Cuma Namazı’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi için dualar edilirken, vatandaşlar Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’a ikramdan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Kocaman “Çanakkale Zaferi, Türk milletini tarihten silmek ve vatan topraklarını işgal etmek isteyen döneminin süper gücü olan devletlere karşı kazanılmış büyük bir zaferdir. Bu zafer tarihe altın harflerle yazılmış bir destandır. Çanakkale Destanı ile millet olma bilincinin temelleri atılmış, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasında milletimize yol göstermiştir. Çanakkale, inancın ve azmin zaferidir. Çünkü bu zafer aynı zamanda bizim birliğimizin de mayasıdır. Birliğimiz daim olsun” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.