KARTEPELİ MİNİKLER KİRAZ İLE KESTANEYE HAYRAN KALDI

KARTEPE 10.09.2021 - 12:28, Güncelleme: 10.09.2021 - 12:28
 

KARTEPELİ MİNİKLER KİRAZ İLE KESTANEYE HAYRAN KALDI

Kartepe Belediyesi’nin çocuk kahramanları olarak maskotları ve hikaye kitapları ile kurguladığı Kartepeli miniklerin çok beğendiği Kiraz ile Kestane maceralarına devam ediyor. Kartepe’nin yeni kahramanları Kiraz ile Kestane “Hijyen Takımı” ile yeni maceralara yelken açtı.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları ile yayın hayatına başlayan “Kiraz ile Kestane” yeni macerasıyla Kartepeli miniklerin karşısına çıktı. Kartepe’nin yeni kahramanları “Kiraz ile Kestane” “Hijyen Takımı” adıyla mikroplarla mücadele etmeyi eğlenerek öğreniyorlar.   6-9 YAŞ GRUBUNA Çocuklara okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yola çıkan Kartepe Belediyesi, uzman kadrosu ile hazırlanan “Kiraz ile Kestane” kültür yayını olarak Kartepeli çocukların karşısına yeni maceralarıyla çıktı. Yeni kahramanlar ile 6-9 yaş Kartepeli miniklerin bakış açısını genişletecek, merak ve keşfetme duygusunu geliştirecek, aynı zamanda yaratıcılığına katkıda bulunacak bir yayın olması hedeflendi.   YENİ MACERALAR YÜKLENİYOR Kartepe Belediyesi’nin yeni kahramanları “Kiraz ile Kestane” ilk sayısında Kırmızı Kahramanlar ile çıkarken, ikinci sayısında Covid-19’a tedbirlere dikkat çekmek amacıyla “Hijyen Takımı” adıyla Kartepeli miniklere ulaştı. Kartepe Belediyesi “Yazlık Sinema Günleri”nde gösterilen “Brave – Cesur” animasyon filmi öncesinde Kartepe’nin yeni kahramanları Kiraz ve Kestane, yeni maceralarını Kartepeli miniklere dağıttılar. Film gösterimi öncesinde Kartepeli minikler Kiraz ile Kestane ile oyunlar oynarken keyifli dakikalar yaşadılar.      KOCAMAN; ÇOCUKLARIMIZ KIYMETLİMİZ Evlatlarımız bizim en kıymetlimiz diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık Sinema Günlerinde evlatlarımıza animasyon filmi ile keyifli zaman geçirmelerini sağlarken, Kiraz ile Kestane’nin yeni maceraları ile geleceğimiz olan evlatlarımızın okuma alışkanlıklarına katkı vermek aynı zamanda kitap sevgisini aşılamak hedefindeyiz. Miniklerimizin gösterdikleri ilgi bizleri çok memnun etmiştir. İnşallah bundan sonrada her zaman evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Kartepe Belediyesi’nin çocuk kahramanları olarak maskotları ve hikaye kitapları ile kurguladığı Kartepeli miniklerin çok beğendiği Kiraz ile Kestane maceralarına devam ediyor. Kartepe’nin yeni kahramanları Kiraz ile Kestane “Hijyen Takımı” ile yeni maceralara yelken açtı.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çalışmaları ile yayın hayatına başlayan “Kiraz ile Kestane” yeni macerasıyla Kartepeli miniklerin karşısına çıktı. Kartepe’nin yeni kahramanları “Kiraz ile Kestane” “Hijyen Takımı” adıyla mikroplarla mücadele etmeyi eğlenerek öğreniyorlar.

 

6-9 YAŞ GRUBUNA

Çocuklara okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yola çıkan Kartepe Belediyesi, uzman kadrosu ile hazırlanan “Kiraz ile Kestane” kültür yayını olarak Kartepeli çocukların karşısına yeni maceralarıyla çıktı. Yeni kahramanlar ile 6-9 yaş Kartepeli miniklerin bakış açısını genişletecek, merak ve keşfetme duygusunu geliştirecek, aynı zamanda yaratıcılığına katkıda bulunacak bir yayın olması hedeflendi.

 

YENİ MACERALAR YÜKLENİYOR

Kartepe Belediyesi’nin yeni kahramanları “Kiraz ile Kestane” ilk sayısında Kırmızı Kahramanlar ile çıkarken, ikinci sayısında Covid-19’a tedbirlere dikkat çekmek amacıyla “Hijyen Takımı” adıyla Kartepeli miniklere ulaştı. Kartepe Belediyesi “Yazlık Sinema Günleri”nde gösterilen “Brave – Cesur” animasyon filmi öncesinde Kartepe’nin yeni kahramanları Kiraz ve Kestane, yeni maceralarını Kartepeli miniklere dağıttılar. Film gösterimi öncesinde Kartepeli minikler Kiraz ile Kestane ile oyunlar oynarken keyifli dakikalar yaşadılar.   

 

KOCAMAN; ÇOCUKLARIMIZ KIYMETLİMİZ

Evlatlarımız bizim en kıymetlimiz diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık Sinema Günlerinde evlatlarımıza animasyon filmi ile keyifli zaman geçirmelerini sağlarken, Kiraz ile Kestane’nin yeni maceraları ile geleceğimiz olan evlatlarımızın okuma alışkanlıklarına katkı vermek aynı zamanda kitap sevgisini aşılamak hedefindeyiz. Miniklerimizin gösterdikleri ilgi bizleri çok memnun etmiştir. İnşallah bundan sonrada her zaman evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.