KARTEPE’YE PIRIL PIRIL SOKAKLAR

KARTEPE 29.07.2022 - 10:23, Güncelleme: 29.07.2022 - 10:23
 

KARTEPE’YE PIRIL PIRIL SOKAKLAR

Kartepe Belediyesi ekipleri Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

FSM’DE SOKAKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR Kartepe Belediyesi yaz mevsimiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışların olmadığı asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarının olduğu yaz aylarında planlaması yapılan yollarda asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla tamamlıyor. Ekipler, Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bıldırcın, Ferah ve Meliha Sokaklarda yaptıkları asfaltlama çalışmalarıyla, Kartepe’ye değer katmaya devam ediyor.   1200 TON BİNDER SERİMİ Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Bıldırcın sokakta kazı-dolgu çalışması yapan Fen İşleri ekipleri, caddenin 170 metrelik kısmına 10 metre genişliğinde asfalt dökerken, Ferah Sokak da 185 metrelik kısım için 7 metre genişliğinde alanda asfalt serim işlemini sürdürdü. Kartepe Belediyesi ekipleri ayrıca Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Meliha Sokak’da da 240 metrelik kısımda 10 metre genişliğinde asfalt serimi gerçekleştirdi ve bu üç sokak için toplamda 1200 ton binder serimi gerçekleştirmiş oldu.  
Kartepe Belediyesi ekipleri Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

FSM’DE SOKAKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Kartepe Belediyesi yaz mevsimiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışların olmadığı asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarının olduğu yaz aylarında planlaması yapılan yollarda asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla tamamlıyor. Ekipler, Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bıldırcın, Ferah ve Meliha Sokaklarda yaptıkları asfaltlama çalışmalarıyla, Kartepe’ye değer katmaya devam ediyor.

 

1200 TON BİNDER SERİMİ

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Bıldırcın sokakta kazı-dolgu çalışması yapan Fen İşleri ekipleri, caddenin 170 metrelik kısmına 10 metre genişliğinde asfalt dökerken, Ferah Sokak da 185 metrelik kısım için 7 metre genişliğinde alanda asfalt serim işlemini sürdürdü. Kartepe Belediyesi ekipleri ayrıca Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Meliha Sokak’da da 240 metrelik kısımda 10 metre genişliğinde asfalt serimi gerçekleştirdi ve bu üç sokak için toplamda 1200 ton binder serimi gerçekleştirmiş oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.