LASTİK İŞ yılbaşı

KAYMAKAM YAMLI’YA VEDA PROGRAMI

YAŞAM 05.09.2023 - 13:05, Güncelleme: 05.09.2023 - 13:05
 

KAYMAKAM YAMLI’YA VEDA PROGRAMI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve ilçe protokolü, görev yeri değişen Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’ya düzenlenen program ile veda etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görev yeri değişen Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı için Kartepe Park Otel’de düzenlenen veda programına ilçe kurum müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.   KOCAMAN’DAN HEDİYE Veda programında konuşan Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, herkese teşekkür etti. Kaymakam Yamlı’ya hediye veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine atanan İlçe Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı için düzenlenen veda programında bir araya geldik. Görevi süresince Kartepe'mize sunduğu hizmetler ile her zaman hatırlayacağımız değerli Kaymakamımıza emek ve özverisinden ötürü teşekkür ediyor; yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve ilçe protokolü, görev yeri değişen Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’ya düzenlenen program ile veda etti.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görev yeri değişen Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı için Kartepe Park Otel’de düzenlenen veda programına ilçe kurum müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

 

KOCAMAN’DAN HEDİYE

Veda programında konuşan Kartepe İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, herkese teşekkür etti. Kaymakam Yamlı’ya hediye veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine atanan İlçe Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı için düzenlenen veda programında bir araya geldik. Görevi süresince Kartepe'mize sunduğu hizmetler ile her zaman hatırlayacağımız değerli Kaymakamımıza emek ve özverisinden ötürü teşekkür ediyor; yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.