LASTİK İŞ yılbaşı

KEREM GOLÜNÜ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETTİ

KOCAELİ 30.11.2023 - 00:52, Güncelleme: 30.11.2023 - 00:54
 

KEREM GOLÜNÜ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETTİ

Galatasaray'ın Gölcüklü futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Manchester Unıted maçının 77. dakikasında attığı golü Filistinli çocuklara armağan etti.

Maçtın ardından sosyal medya hesabından Türkçe ve İngilizce mesaj veren Aktürkoğlu "Bu attığım golü, umut ve barış dolu bir geleceğe sahip olmayı hak eden Filistin’deki tüm çocuklara armağan ediyorum. Onların cesareti ve direnci, sahada bana ilham veriyor.Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri unutmadık ve unutmayacağız. I dedicate this goal to all the children in Palestine who deserve a future filled with hope and peace. Their courage and resilience inspire me on the field. You are always in our hearts. We haven't forgotten you, we never will."dedi. Ajtürkoğlu'nun mesajı binlerce beğeni aldı.
Galatasaray'ın Gölcüklü futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Manchester Unıted maçının 77. dakikasında attığı golü Filistinli çocuklara armağan etti.

Maçtın ardından sosyal medya hesabından Türkçe ve İngilizce mesaj veren Aktürkoğlu "Bu attığım golü, umut ve barış dolu bir geleceğe sahip olmayı hak eden Filistin’deki tüm çocuklara armağan ediyorum. Onların cesareti ve direnci, sahada bana ilham veriyor.Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri unutmadık ve unutmayacağız.

I dedicate this goal to all the children in Palestine who deserve a future filled with hope and peace. Their courage and resilience inspire me on the field. You are always in our hearts. We haven't forgotten you, we never will."dedi.

Ajtürkoğlu'nun mesajı binlerce beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.