LASTİK İŞ yılbaşı

KESOB'DAN EKMEK VE SİMİT İÇİN YENİ FİYAT!

KOCAELİ 25.12.2023 - 13:18, Güncelleme: 25.12.2023 - 13:18
 

KESOB'DAN EKMEK VE SİMİT İÇİN YENİ FİYAT!

Ocak ayında uygulanacak ekmek ve simit fiyatı Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Aralık ayı yönetim kurulu toplantısında görüşüldü.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (KESOB) yönetim kurulu toplantısında ekmek ve simit için zam kabul edildi. Ekmek 8 lira, simit ise 12 lira 50 kuruş oldu. Zamlı fiyat 1 Ocak itibariyle geçerli olacak. Simit zammı Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf Odası tarafından, ekmek zammı ise Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından yönetim kuruluna sunuldu. KESOB Başkanı Kadir Durmuş başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında simit için yüzde 25, ekmek için ise yüzde 6,66 zam talebi görüşülerek kabul edildi. 
Ocak ayında uygulanacak ekmek ve simit fiyatı Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Aralık ayı yönetim kurulu toplantısında görüşüldü.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (KESOB) yönetim kurulu toplantısında ekmek ve simit için zam kabul edildi. Ekmek 8 lira, simit ise 12 lira 50 kuruş oldu. Zamlı fiyat 1 Ocak itibariyle geçerli olacak.

Simit zammı Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf Odası tarafından, ekmek zammı ise Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından yönetim kuruluna sunuldu. KESOB Başkanı Kadir Durmuş başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında simit için yüzde 25, ekmek için ise yüzde 6,66 zam talebi görüşülerek kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.