LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ'NDE PREMATÜRE ETKİNLİĞİNDE DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR VERİLDİ!

KOCAELİ 17.11.2023 - 14:17, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:17
 

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ'NDE PREMATÜRE ETKİNLİĞİNDE DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR VERİLDİ!

17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle Kocaeli Şehir Hastanesi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Prematüre bebeklerin daha sağlıklı yaşamaları için ilimizde anne ve bebek sağlığı konusunda çok önemli çalışmalar yapmaktayız” dedi. Etkinliğe Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Vekili Doç. Dr. Ahmet Demirkıran, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katılım sağladı. Neonatoloji alanında uzman akademisyen, hekim ve sağlık profesyonellerinin konuşmacı olarak görev aldığı seminerin ardından prematüre bebekler ve ailelerinin yer aldığı çeşitli etkinlikler ile devam etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan seminerde gerçekleştirdiği konuşmasında, “Prematüre bebekler önceliklidir.  Bizlerde sağlık yöneticileri olarak prematüre bebeklerin daha sağlıklı yaşamaları için ilimizde anne ve bebek sağlığı konusunda çok önemli çalışmalar yapmaktayız. TEŞEKKÜR BELGESİ  Bir yandan sağlık tesislerimizde sunulan fiziksel olanakları ve kapasiteyi arttırırken diğer yandan da personellerimize yönelik eğitim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Prematüre Günü’nün önemi ve farkındalığın oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinliğe katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, sempozyumumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.   Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan; programa eğitmen olarak katkı sağlayan Prof. Dr. Ayla Günlemez’e teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulundu. Prematürenin dünü, bugünü, yarını ve kanguru bakımı gibi konuların ele alındığı seminer; prematüre bebekle yaşam deneyiminin aktarılmasıyla son buldu.
17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle Kocaeli Şehir Hastanesi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “ Prematüre bebeklerin daha sağlıklı yaşamaları için ilimizde anne ve bebek sağlığı konusunda çok önemli çalışmalar yapmaktayız” dedi.

Etkinliğe Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Vekili Doç. Dr. Ahmet Demirkıran, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katılım sağladı. Neonatoloji alanında uzman akademisyen, hekim ve sağlık profesyonellerinin konuşmacı olarak görev aldığı seminerin ardından prematüre bebekler ve ailelerinin yer aldığı çeşitli etkinlikler ile devam etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan seminerde gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Prematüre bebekler önceliklidir.  Bizlerde sağlık yöneticileri olarak prematüre bebeklerin daha sağlıklı yaşamaları için ilimizde anne ve bebek sağlığı konusunda çok önemli çalışmalar yapmaktayız.

TEŞEKKÜR BELGESİ 

Bir yandan sağlık tesislerimizde sunulan fiziksel olanakları ve kapasiteyi arttırırken diğer yandan da personellerimize yönelik eğitim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Prematüre Günü’nün önemi ve farkındalığın oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinliğe katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, sempozyumumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan; programa eğitmen olarak katkı sağlayan Prof. Dr. Ayla Günlemez’e teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulundu. Prematürenin dünü, bugünü, yarını ve kanguru bakımı gibi konuların ele alındığı seminer; prematüre bebekle yaşam deneyiminin aktarılmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.