LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ SOKAKLARI GELİNCİK TARLASINA DÖNDÜ, CADDELER AYDINLANDI

YAŞAM 29.10.2023 - 23:00, Güncelleme: 29.11.2023 - 21:37
 

KOCAELİ SOKAKLARI GELİNCİK TARLASINA DÖNDÜ, CADDELER AYDINLANDI

Milletimizin azim ve kararlılığı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yüzüncü yılında gurur ve coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Binlerce vatandaşımızın katılım gösterdiği 100. Yıl Yürüyüşü Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla başladı.   Valiliğimizce düzenlenen; Kültür Tepesinden başlayan ve Yürüyüş yolundan Anıt Park alanına kadar devam eden Cumhuriyetimizin 100. Yıl Yürüyüşü ve  Fener Alayı; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcıları,  İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, kurum kuruluş müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, emniyet ve askeri personeller ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.   Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının eşliğinde 100 metrelik büyük Türk Bayrağını Anıt parka kadar taşıyan gençlerimize; Vali Seddar Yavuz, protokol üyeleri, vatandaşlarımız coşkuları, bayrakları ve meşaleleriyle eşlik ettiler.   Yol üzerinde bulunan vatandaşlar ve esnaflar da bayraklarını sallayıp, alkışlayarak eşlik ettikleri yürüyüşte; sokaklarda sevincin ve coşkunun sesi yankılanırken, meşaleler tüm caddeleri aydınlattı.   Anıt parkta sona eren yürüyüşte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Vali Seddar Yavuz günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.   Taklitçi Değil Taklit Edilen Olmak İçin Çok Çalışacağız   Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayarak alandaki vatandaşlarımıza seslenen Vali Yavuz, bayram sevincini onlarla paylaştı: “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Herkesin bildiği gibi büyük kurtuluş mücadelesini Milletimizin tercümanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattık, büyük meşakkatlerle ve büyük bedeller ödeyerek milli mücadelemizi başarıya ulaştırdık. Allah’a hamdolsun Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurduk. Sevgili gençler, bugün bize düşen çok çalışmaktır. İlericilik ve Atatürkçülük;  bilim, sanayi, teknoloji, dijital dünya, yapay zeka ve sanal gerçeklik gibi çağın gerçekliğinin peşinde koşmak; bilim ve teknolojide geri kalmamak, teknolojiyi kullanan değil üreten bir ülke olmak ve tam bağımsız Türkiye peşinde koşmak, anti emperyalist olmak, batıya benzemeye çalışmak değil batıdan daha iyisini gerçekleştirmek, taklitçi olmak değil taklit edilen olmak için çok çalışacağız. İşte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hür ve bağımsız Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz inşallah. Sizler gibi Ay Yıldızlı Al Bayrak sevdalı, Cumhuriyet’e,  bağımsızlığımıza bağlı gençler olarak eminim ki bizden daha büyük işler başaracak ve Cumhuriyetimizi ikinci yüzyıl ile taçlandıracaksınız. Hepinize minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.” dedi.    Konuşmaların ardından program marşlar eşliğinde havai fişek gösterimi ile sona erdi. 
Milletimizin azim ve kararlılığı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yüzüncü yılında gurur ve coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.
Binlerce vatandaşımızın katılım gösterdiği 100. Yıl Yürüyüşü Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla başladı.  
Valiliğimizce düzenlenen; Kültür Tepesinden başlayan ve Yürüyüş yolundan Anıt Park alanına kadar devam eden Cumhuriyetimizin 100. Yıl Yürüyüşü ve  Fener Alayı; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcıları,  İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, kurum kuruluş müdürleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, emniyet ve askeri personeller ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 
Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının eşliğinde 100 metrelik büyük Türk Bayrağını Anıt parka kadar taşıyan gençlerimize; Vali Seddar Yavuz, protokol üyeleri, vatandaşlarımız coşkuları, bayrakları ve meşaleleriyle eşlik ettiler.
 
Yol üzerinde bulunan vatandaşlar ve esnaflar da bayraklarını sallayıp, alkışlayarak eşlik ettikleri yürüyüşte; sokaklarda sevincin ve coşkunun sesi yankılanırken, meşaleler tüm caddeleri aydınlattı.
 
Anıt parkta sona eren yürüyüşte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Vali Seddar Yavuz günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.
 
Taklitçi Değil Taklit Edilen Olmak İçin Çok Çalışacağız
 
Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayarak alandaki vatandaşlarımıza seslenen Vali Yavuz, bayram sevincini onlarla paylaştı: “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Herkesin bildiği gibi büyük kurtuluş mücadelesini Milletimizin tercümanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattık, büyük meşakkatlerle ve büyük bedeller ödeyerek milli mücadelemizi başarıya ulaştırdık. Allah’a hamdolsun Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurduk. Sevgili gençler, bugün bize düşen çok çalışmaktır. İlericilik ve Atatürkçülük;  bilim, sanayi, teknoloji, dijital dünya, yapay zeka ve sanal gerçeklik gibi çağın gerçekliğinin peşinde koşmak; bilim ve teknolojide geri kalmamak, teknolojiyi kullanan değil üreten bir ülke olmak ve tam bağımsız Türkiye peşinde koşmak, anti emperyalist olmak, batıya benzemeye çalışmak değil batıdan daha iyisini gerçekleştirmek, taklitçi olmak değil taklit edilen olmak için çok çalışacağız. İşte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hür ve bağımsız Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz inşallah. Sizler gibi Ay Yıldızlı Al Bayrak sevdalı, Cumhuriyet’e,  bağımsızlığımıza bağlı gençler olarak eminim ki bizden daha büyük işler başaracak ve Cumhuriyetimizi ikinci yüzyıl ile taçlandıracaksınız. Hepinize minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.” dedi. 
 
Konuşmaların ardından program marşlar eşliğinde havai fişek gösterimi ile sona erdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.