kbb kütüphane
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ'NİN BİR AYLIK KAÇAK GÖÇMEN BİLANÇOSU!

ASAYİŞ 08.05.2024 - 15:30, Güncelleme: 08.05.2024 - 15:38
 

KOCAELİ'NİN BİR AYLIK KAÇAK GÖÇMEN BİLANÇOSU!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 'Göçmen Kaçaklığı' ile mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel  Asayiş Değerlendirme Toplantısında 'Göçmen Kaçaklığı' ile mücadele hakkında bilgilendirme yapan Vali Yavuz açıklamsında şunları söyledi; “Yakın coğrafyamızda meydana gelen iç karışıklar, iş savaş ve işgaller ile ülkemiz maalesef bir düzensiz göç akınına uğramıştır. Düzensiz göç ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda tavizsiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Emniyet ve jandarmamız sahada yoğun kontroller gerçekleştiriyor. Özellikle organizatörlerle ilgili yakalamalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 15 göçmen göçmen kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirilmiş, 16 organizatör yakalanmı,ş 8 organizatör tutuklanmıştır. 436 düzensiz göçmen de 1 ay içerisinde yakalanmıştır."   
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 'Göçmen Kaçaklığı' ile mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel  Asayiş Değerlendirme Toplantısında ' Göçmen Kaçaklığı' ile mücadele hakkında bilgilendirme yapan Vali Yavuz açıklamsında şunları söyledi;

“Yakın coğrafyamızda meydana gelen iç karışıklar, iş savaş ve işgaller ile ülkemiz maalesef bir düzensiz göç akınına uğramıştır. Düzensiz göç ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda tavizsiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Emniyet ve jandarmamız sahada yoğun kontroller gerçekleştiriyor. Özellikle organizatörlerle ilgili yakalamalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 15 göçmen göçmen kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirilmiş, 16 organizatör yakalanmı,ş 8 organizatör tutuklanmıştır. 436 düzensiz göçmen de 1 ay içerisinde yakalanmıştır." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.