LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR BAŞKANINDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

SPOR 17.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:31
 

KOCAELİSPOR BAŞKANINDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kocaelispor Başkanı Recep Durul bugün Kocaeli Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Durul, Karaduman’a destekleri için teşekkür edip üzerinde ismi olan 41 numaralı forma hediye etti.  Kocaeli Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip forma için teşekkür etti, Kocaelispor’a Süper Lig yolunda başarı diledi.
Kocaelispor Başkanı Recep Durul bugün Kocaeli Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Durul, Karaduman’a destekleri için teşekkür edip üzerinde ismi olan 41 numaralı forma hediye etti. 
Kocaeli Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip forma için teşekkür etti, Kocaelispor’a Süper Lig yolunda başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.