kbb kütüphane
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA CLUJ'A MAĞLUP OLDU!

SPOR 07.01.2024 - 17:28, Güncelleme: 07.01.2024 - 19:49
 

KOCAELİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA CLUJ'A MAĞLUP OLDU!

Kocaelispor Antalya'daki ikinci hazırlık maçında Romanya ekibi Universatis Cluj ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlı ekip tek golle 1-0 kaybetti.

Belek Otel Titanic’in sahasında oynanan maça Kocaelispor kalede Gökhan, savunmanın sağında Mehmet, stoperde Burak Öksüz, Yusuf Abdioğlu, savunmanın solunda Atila Turan, önlerinde Vukovic, merkez orta sahada Yusuf Cihat Çelik, forvet arkasında Candeias, sağ kanatta Barış, sol kanatta Beridze ileri uçta ise Tanque ilk 11’i ile çıktı. İlk yarı0-0 biten maçın ikinci yarısına Kocaelispor Vukovic-Fofana, Barış Alıcı - Cem Ekici ve Gökhan Değirmenci ve Harun Tekin değişikleriyle başladı. Romanya temsilcisi Cluj 68.dakikada öne geçti.Kocaelispor son dakikalarda beraberlik sayısı için sonuç alamadı. Karşılaşma 1-0 Cluj'un üstünlüğüyle sona erdi.
Kocaelispor Antalya'daki ikinci hazırlık maçında Romanya ekibi Universatis Cluj ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlı ekip tek golle 1-0 kaybetti.

Belek Otel Titanic’in sahasında oynanan maça Kocaelispor kalede Gökhan, savunmanın sağında Mehmet, stoperde Burak Öksüz, Yusuf Abdioğlu, savunmanın solunda Atila Turan, önlerinde Vukovic, merkez orta sahada Yusuf Cihat Çelik, forvet arkasında Candeias, sağ kanatta Barış, sol kanatta Beridze ileri uçta ise Tanque ilk 11’i ile çıktı.

İlk yarı0-0 biten maçın ikinci yarısına Kocaelispor Vukovic-Fofana, Barış Alıcı - Cem Ekici ve Gökhan Değirmenci ve Harun Tekin değişikleriyle başladı. Romanya temsilcisi Cluj 68.dakikada öne geçti. Kocaelispor son dakikalarda beraberlik sayısı için sonuç alamadı. Karşılaşma 1-0 Cluj'un üstünlüğüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.