LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR HAZIRLIK MAÇINI 26 MART'TA BAŞAKŞEHİR'LE YAPACAK

SPOR 20.03.2024 - 17:41, Güncelleme: 20.03.2024 - 18:34
 

KOCAELİSPOR HAZIRLIK MAÇINI 26 MART'TA BAŞAKŞEHİR'LE YAPACAK

Liglerin milli araya girmesi üzerine Kocaelispor hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig'de 45 puan ile 5. sırada yer alan Kocaelispor 3 Nisan'da Göztepe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.  Kocaelispor hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Başakşehir Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Siyahlı ekip 26 Mart Salı günü saat 17.00’da İstanbul Başakşehir Tesislerinde, süper Lig ekiplerinden Başakşehir Futbol Kulübü ile karşılaşacak. KOCAELİSPOR GÖZTEPE MAÇINA 6 EKSİKLE ÇALIŞTI Öte yandan milli aranın ardından Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor bu maçın hazırlıklarına bugün de devam etti Brunga Tesisleri’nde yağmur altında yapılan çalışmada Ümit Mili takımımıza davet edilen Emir Ortakaya, Azerbaycan Milli Takımı’na davet edilen Ramil Şeydayev, kasık sakatlığı bulunan Beridze, arka adalesinde çekme olan Kouakou, sakatlıkları devam eden Kharavashili ve Fofana katılmadı.  Sakatlığı süren Gökhan Değirmenci ise takımdan ayrı çalışmalara devam etti. Kouakou ve Beridze’nin yarın yapılacak çalışmada takıma katılılabileceği bekleniyor.  
Liglerin milli araya girmesi üzerine Kocaelispor hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig'de 45 puan ile 5. sırada yer alan Kocaelispor 3 Nisan'da Göztepe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. 

Kocaelispor hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Başakşehir Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Siyahlı ekip 26 Mart Salı günü saat 17.00’da İstanbul Başakşehir Tesislerinde, süper Lig ekiplerinden Başakşehir Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

KOCAELİSPOR GÖZTEPE MAÇINA 6 EKSİKLE ÇALIŞTI

Öte yandan milli aranın ardından Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor bu maçın hazırlıklarına bugün de devam etti

Brunga Tesisleri’nde yağmur altında yapılan çalışmada Ümit Mili takımımıza davet edilen Emir Ortakaya, Azerbaycan Milli Takımı’na davet edilen Ramil Şeydayev, kasık sakatlığı bulunan Beridze, arka adalesinde çekme olan Kouakou, sakatlıkları devam eden Kharavashili ve Fofana katılmadı. 
Sakatlığı süren Gökhan Değirmenci ise takımdan ayrı çalışmalara devam etti.

Kouakou ve Beridze’nin yarın yapılacak çalışmada takıma katılılabileceği bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.