kbb kütüphane
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR KASTAMONU HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ

SPOR 05.01.2024 - 18:26, Güncelleme: 05.01.2024 - 18:26
 

KOCAELİSPOR KASTAMONU HAZIRLIK MAÇINDA GALİP GELDİ

Trendyol 1.Lig’in ilk yarısını ikinci sırada bitiren Kocaelispor, devre arası hazırlıkları kapsamında bugün saat 15.00'te 2.Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile karşılaştı.

Antalya kampında ilk hazırlık maçını bugün Kastamonuspor ile oynayan Yeşil-Siyahlı ekip Kouakou(2), Candeias ve Beridze’nin golleriyle farklı kazandı. Kocaelispor karşılaşmaya kalede Enes Sarı, savunmada Haşim Arda Sarman, Emir Ortakaya, Atila Turan,  Mehmet Yılmaz,  orta alanda Mert Çölgeçen, Mesut Can Tunalı, Fofana, kanatlarda Barış Alıcı, Cem Ekinci ve santraforda Cristian Kouakou ilk 11’i ile çıktı.  Müsabaka Spice Hotel Belek sahasında oynandı. 6 ve 14.dakikada golleri sıralayan Christian Kouakou, bir süre önce yolları ayrıldı diye açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Son bir şans verilen İsveçli, ilk yarıdaki golleriyle göz boyadı. 74.dakikada Daniel Candeias, 90.dakikada Giorgi Beridze farkı açtı. CLUJ İLE OYNAYACAK Yeşil Siyahlılar, 7 Ocak Pazar  saat 15.00'te Romanya Süper Lig şampiyonlarından Universitatea Cluj ile hazırlık maçı oynayacak. Kocaelispor 2.yarının ilk maçında 14 Ocak Pazar günü Manisa’ya konuk olacak. Bu arada bugünkü maçın 27.dakikasında Kastamonuspor’un penaltı vuruşunu Mehmet Enes Sarı kurtardı.
Trendyol 1.Lig’in ilk yarısını ikinci sırada bitiren Kocaelispor, devre arası hazırlıkları kapsamında bugün saat 15.00'te 2.Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile karşılaştı.

Antalya kampında ilk hazırlık maçını bugün Kastamonuspor ile oynayan Yeşil-Siyahlı ekip Kouakou(2), Candeias ve Beridze’nin golleriyle farklı kazandı.

Kocaelispor karşılaşmaya kalede Enes Sarı, savunmada Haşim Arda Sarman, Emir Ortakaya, Atila Turan,  Mehmet Yılmaz,  orta alanda Mert Çölgeçen, Mesut Can Tunalı, Fofana, kanatlarda Barış Alıcı, Cem Ekinci ve santraforda Cristian Kouakou ilk 11’i ile çıktı. 

Müsabaka Spice Hotel Belek sahasında oynandı. 6 ve 14.dakikada golleri sıralayan Christian Kouakou, bir süre önce yolları ayrıldı diye açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Son bir şans verilen İsveçli, ilk yarıdaki golleriyle göz boyadı. 74.dakikada Daniel Candeias, 90.dakikada Giorgi Beridze farkı açtı.

CLUJ İLE OYNAYACAK

Yeşil Siyahlılar, 7 Ocak Pazar  saat 15.00'te Romanya Süper Lig şampiyonlarından Universitatea Cluj ile hazırlık maçı oynayacak. Kocaelispor 2.yarının ilk maçında 14 Ocak Pazar günü Manisa’ya konuk olacak. Bu arada bugünkü maçın 27.dakikasında Kastamonuspor’un penaltı vuruşunu Mehmet Enes Sarı kurtardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.