LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR MAÇINA GİDECEKLER DİKKAT!

SPOR 02.04.2024 - 18:32, Güncelleme: 02.04.2024 - 18:38
 

KOCAELİSPOR MAÇINA GİDECEKLER DİKKAT!

Trendyol 1.Liginde play-off mücadelesi veren Kocaelispor, yarın (Çarşamba günü ) saat 20.30’da Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda Göztepe’yi konuk edecek.

Trendyol 1.Lig’de 28. Hafta maçlarıyla heyecan tekrar başlayacak. 15 günlük aranın ardında son haftayı 45 puanla beşinci sırada kapatan yeşil siyahlı ekip, İzmir temsilcisi ve lig ikincisi Göztepe’yi Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda konuk edecek. İki takım açısında önemli olan bu mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maçın öncesinde Kocaelispor Yönetimi'nden açıklama yapıldı. Açıklamada Stadyum Bağlantı Yolu'nun D-100'den stadyuma doğru olan istikametinin yarın tek şerit olarak kullanıma açık olacağını duyurdu.Taraftarların trafik problemi yaşamaması adına yeni açılacak yolu kullanmaları tavsiye edildi.
Trendyol 1.Liginde play-off mücadelesi veren Kocaelispor, yarın (Çarşamba günü ) saat 20.30’da Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda Göztepe’yi konuk edecek.

Trendyol 1.Lig’de 28. Hafta maçlarıyla heyecan tekrar başlayacak. 15 günlük aranın ardında son haftayı 45 puanla beşinci sırada kapatan yeşil siyahlı ekip, İzmir temsilcisi ve lig ikincisi Göztepe’yi Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumunda konuk edecek.

İki takım açısında önemli olan bu mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maçın öncesinde Kocaelispor Yönetimi'nden açıklama yapıldı. Açıklamada Stadyum Bağlantı Yolu'nun D-100'den stadyuma doğru olan istikametinin yarın tek şerit olarak kullanıma açık olacağını duyurdu.Taraftarların trafik problemi yaşamaması adına yeni açılacak yolu kullanmaları tavsiye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.