LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR MAÇINI 10 BİNİN ÜZERİNDE TARAFTAR İZLEDİ!

SPOR 04.04.2024 - 17:00, Güncelleme: 04.04.2024 - 18:01
 

KOCAELİSPOR MAÇINI 10 BİNİN ÜZERİNDE TARAFTAR İZLEDİ!

Kocaelispor kulübü, dün akşam oynanan Göztepe maçının biletli seyirci sayısını açıkladı.

Kocaeli Stadı'nda oynanan karşılaşmayı  10 bin 385 biletli taraftarın izlediği belirtildi. Bu sayı ile de bu sezonun rekoru kırılmış oldu. En fazla kalabalık numaralı alt tribündeydi. Maraton alt ikinci sırada, maraton üst ise üçüncü sırada yer aldı. Misafir takım tribününden maçı izleyenlerin sayısı 1000’un üzerindeydi. TRİBÜNLER VE SATILAN BİLETLER Numaralı alt tribün: 2583 Maraton alt: 2412 Maraton üst: 2145 Misafir takım: 1185 Güney kale arkası: 925 Numaralı üst: 454 Protokol: 344 Batı loca. 241 Doğu loca: 78 Güney kale arkası engelli: 18 5 MİLYONLUK ZARAR VAR  Öte yandan, Göztepe taraftarı önceki günkü maçta her tarafı yıkıp geçtiler.  2-0’dan maçı kaybetmenin hırsıyla lavabodaki aynaları, kapıları, klozetleri kıran, demirleri söken, koltukları kıran Göztepeliler ayrıca kantin bölümünde de yangın çıkartmak istediler. Personel son anda büyük bir gayrette yangını söndürdü. Misafir takım taraftarlarının yaklaşık 5 milyon TL’lik hasara neden olduğu ileri sürülüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü parayı Göztepe Kulübü’nden tahsil edecek.
Kocaelispor kulübü, dün akşam oynanan Göztepe maçının biletli seyirci sayısını açıkladı.

Kocaeli Stadı'nda oynanan karşılaşmayı  10 bin 385 biletli taraftarın izlediği belirtildi.

Bu sayı ile de bu sezonun rekoru kırılmış oldu. En fazla kalabalık numaralı alt tribündeydi. Maraton alt ikinci sırada, maraton üst ise üçüncü sırada yer aldı. Misafir takım tribününden maçı izleyenlerin sayısı 1000’un üzerindeydi.

TRİBÜNLER VE SATILAN BİLETLER

Numaralı alt tribün: 2583
Maraton alt: 2412
Maraton üst: 2145
Misafir takım: 1185
Güney kale arkası: 925
Numaralı üst: 454
Protokol: 344
Batı loca. 241
Doğu loca: 78
Güney kale arkası engelli: 18

5 MİLYONLUK ZARAR VAR 

Öte yandan, Göztepe taraftarı önceki günkü maçta her tarafı yıkıp geçtiler.  2-0’dan maçı kaybetmenin hırsıyla lavabodaki aynaları, kapıları, klozetleri kıran, demirleri söken, koltukları kıran Göztepeliler ayrıca kantin bölümünde de yangın çıkartmak istediler. Personel son anda büyük bir gayrette yangını söndürdü. Misafir takım taraftarlarının yaklaşık 5 milyon TL’lik hasara neden olduğu ileri sürülüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü parayı Göztepe Kulübü’nden tahsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.