LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!

SPOR 23.11.2023 - 20:05, Güncelleme: 23.11.2023 - 20:07
 

KOCAELİSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!

Kocaelispor’un deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacağı mücadele 25 Kasım Cumartesi saat 19:00’da oynacak. Maçı yönetecek hakem ise belli oldu.

Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak Giresunspor - Kocaelispor karşılaşmasını A klasmanda görev yapan İstanbul Bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek.  Ergün'ün yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat. Ergün Yeşil-Siyahlı ekibi 2018-19 sezonunda evinde Muğla’yı 2-0, 1.Lig’den düştüğü 2021-22 sezonunda ise deplasmanda Adanaspor’u 2-1 yendiği maçlarda görev yapmıştı. Ozan Ergün’ün kariyerinde yönettiği 17 1.Lig maçında ev sahipleri 9, misafir takımlar 4 kez kazandı, 4 maç da berabere bitti. OZAN ERGÜN(Hakem) ERKAN AKBULUT(1. Yardımcı Hakem) NURETTİN DİNÇER DEMİR(2. Yardımcı Hakem) YALÇIN TAŞKINFURAT(Dördüncü Hakem) ALİ ŞAHAN(Gözlemci) ALPASLAN DEDEŞ(Gözlemci) KEREM FAHRİ BAYKALMIŞ(Temsilci) SERDAR ÇELEBİ(Temsilci) SERKAN ATALAY(Temsilci)
Kocaelispor’un deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacağı mücadele 25 Kasım Cumartesi saat 19:00’da oynacak. Maçı yönetecek hakem ise belli oldu.

Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Giresun spor - spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kocaeli spor karşılaşmasını A klasmanda görev yapan İstanbul Bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. 

Ergün'ün yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat.

Ergün Yeşil-Siyahlı ekibi 2018- 19 sezonunda evinde Muğla’yı 2-0, 1.Lig’den düştüğü 2021-22 sezonunda ise deplasmanda Adanaspor’u 2-1 yendiği maçlarda görev yapmıştı. Ozan Ergün’ün kariyerinde yönettiği 17 1. Lig maçında ev sahipleri 9, misafir takımlar 4 kez kazandı, 4 maç da berabere bitti.

OZAN ERGÜN(Hakem)
ERKAN AKBULUT( 1. Yardımcı Hakem)
NURETTİN DİNÇER DEMİR(2. Yardımcı Hakem)
YALÇIN TAŞKINFURAT(Dördüncü Hakem)

ALİ ŞAHAN(Gözlemci)
ALPASLAN DEDEŞ(Gözlemci)
KEREM FAHRİ BAYKALMIŞ(Temsilci)
SERDAR ÇELEBİ(Temsilci)
SERKAN ATALAY(Temsilci)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.