LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR U19'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ!

SPOR 06.04.2024 - 15:45, Güncelleme: 06.04.2024 - 16:00
 

KOCAELİSPOR U19'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ!

Bölgesel Gelişim Lig'inde mücadele eden Kocaelispor U19, Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup ederek, mücadele ettiği grupta şampiyon oldu

Kocaelispor U19 Takımı, Esenler Erokspor U19 Takımı ile şampiyonluk maçına çıktı.  Kocaelispor ilk devreyi, Mustafa Kaan Sekmez’in golüyle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda baskın oyunu sürdüren gençlerimiz, dakika 70’de talihsiz bir gol yediler. Eroksporlu Burak Çölkesenoğlu durumu 1-1’e getirdi. Dakika 88’de Kocaelispor U19 30 metreden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yolaman Ballyev harika bir vurula Kocaelispor’a galibiyet getiren golü attı.  Kocaelispor U19 bu skor ile Bölgesel Gelişim Ligi’nde kendi gruplarında şampiyon oldular. Kocaelispor U19, diğer gruplarda şampiyon olan takımlarla Play - Off mücadelesi verecek. BAŞKAN RECEP DURUL VE YÖNETİM MAÇI İZLEDİ  Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaelispor U19’un, Erokspor U19 ile oynadığı şampiyonluk maçını tribünden takip ettiler. 2-1 kazanılan maçın ardından, Başkan Durul ve yönetim kurulu üyeleri genç futbolcuları tebrik ettiler.
Bölgesel Gelişim Lig'inde mücadele eden Kocaelispor U19, Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup ederek, mücadele ettiği grupta şampiyon oldu

Kocaelispor U 19 Takımı, Esenler Erokspor U 19 Takımı ile şampiyonluk maçına çıktı. 

Kocaelispor ilk devreyi, Mustafa Kaan Sekmez’in golüyle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda baskın oyun u sürdüren gençlerimiz, dakika 70’de talihsiz bir gol yediler. Eroksporl u Burak Çölkesenoğl u durum u 1-1’e getirdi. Dakika 88’de Kocaelispor U 19 30 metreden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yolaman Ballyev harika bir vurula Kocaelispor’a galibiyet getiren golü attı. 

Kocaelispor U 19 b u skor ile Bölgesel Gelişim Ligi’nde kendi gruplarında şampiyon oldular. Kocaelispor U19, diğer gruplarda şampiyon olan takımlarla Play - Off mücadelesi verecek.

BAŞKAN RECEP DURUL VE YÖNETİM MAÇI İZLEDİ 

Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve yönetim kurul u üyeleri, Kocaelispor U19’un, Erokspor U 19 ile oynadığı şampiyonluk maçını tribünden takip ettiler. 2-1 kazanılan maçın ardından, Başkan Durul ve yönetim kurul u üyeleri genç futbolcuları tebrik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.