LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR YÖNETİMİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YENİ KARAR!

KOCAELİ 19.10.2023 - 22:14, Güncelleme: 19.10.2023 - 22:21
 

KOCAELİSPOR YÖNETİMİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YENİ KARAR!

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu alternatif otopark ve yol çalışması için Kocaelispor yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ortak bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda yapıldığı günden beri çözülemeyen stat yolu ve otopark nedeniyle trafik sorunu yaşanan Kocaelispor Stadı’na ulaşım için yeni kararlar alındı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür ederken toplantının detaylarının gelecek günlerde yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağı bilgisini paylaştı. Başkan Engin Koyun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;  “Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu alternatif otopark ve yol çalışması için toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda alınan kararlar ilerleyen günlerde düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacaktır. Toplantıya katılan KBB Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Ali Haydar Bulut’a, KBB Ulaşım Daire Başkanı Sn. Ali Bilgi’ye, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Gökhan Yavaşer ve ekibine, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Yetkililerine şahsım ve Yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. Kulübümüz ile Theofanis Gekas arasında yapılacak olan Futbol Direktörlüğü anlaşmasının imza töreni, 20 Ekim Cuma günü saat 14:30’da Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Tesisleri’nde basına açık olarak düzenlenecektir. Saat 15:30’da başlayacak olan antrenmanımız da yine basına açık olarak gerçekleşecektir. Kamuoyunun ve değerli basın mensuplarının bilgisine sunarız.
Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu alternatif otopark ve yol çalışması için Kocaelispor yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ortak bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda yapıldığı günden beri çözülemeyen stat yolu ve otopark nedeniyle trafik sorunu yaşanan Kocaelispor Stadı’na ulaşım için yeni kararlar alındı.

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür ederken toplantının detaylarının gelecek günlerde yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağı bilgisini paylaştı.

Başkan Engin Koyun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu alternatif otopark ve yol çalışması için toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda alınan kararlar ilerleyen günlerde düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacaktır. Toplantıya katılan KBB Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Ali Haydar Bulut’a, KBB Ulaşım Daire Başkanı Sn. Ali Bilgi’ye, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Gökhan Yavaşer ve ekibine, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Yetkililerine şahsım ve Yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Kulübümüz ile Theofanis Gekas arasında yapılacak olan Futbol Direktörlüğü anlaşmasının imza töreni, 20 Ekim Cuma günü saat 14:30’da Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Tesisleri’nde basına açık olarak düzenlenecektir. Saat 15:30’da başlayacak olan antrenmanımız da yine basına açık olarak gerçekleşecektir. Kamuoyunun ve değerli basın mensuplarının bilgisine sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.