LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'A ÜMRANİYE CEZASI!

SPOR 08.12.2023 - 18:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 18:58
 

KOCAELİSPOR'A ÜMRANİYE CEZASI!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 7 Aralık günü toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. Aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de olduğu 43 takıma çeşitli cezalar verildi.

Ümraniyespor maçında saha olaylarıyla ilgili disiplin kuruluna sevk edilen Kocaelispor’a verilen ceza belli oldu. PFDK kulübe 56 bin TL para cezası verirken, saha olaylarını karışan batı numaralı alt tribün 115 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarına bloke koydu. Söz konusu tribünden sahaya 2 adet su bardağı, 4 adet su şişesi ve 1 adet çakmak atıldığı, bir adet su bardağının rakip takımın kaleci antrenörünün omzuna isabet ettiği rapor edildi.Bu tribünden maçı izleyen yaklaşık 300 kişiye 1 maç ceza geldi. Bu kişiler Yeşil-Siyahlı ekibin Bodrum FK ile oynayacağı maçı alınmayacak. Ümraniye maçında batı numarala alt tribün 114 numaralı bloktan da sahaya 3 adet su bardağı, 3 adet çakmak, 2 adet madeni para ve 1 adet de su şişesi atıldığı temsilci rapor edildi. PFDK bu blokla ilgili ceza uygulamadı. İŞTE O KARAR!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 7 Aralık günü toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. Aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de olduğu 43 takıma çeşitli cezalar verildi.

Ümraniyespor maçında saha olaylarıyla ilgili disiplin kuruluna sevk edilen Kocaelispor’a verilen ceza belli oldu.

PFDK kulübe 56 bin TL para cezası verirken, saha olaylarını karışan batı numaralı alt tribün 115 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarına bloke koydu.

Söz konusu tribünden sahaya 2 adet su bardağı, 4 adet su şişesi ve 1 adet çakmak atıldığı, bir adet su bardağının rakip takımın kaleci antrenörünün omzuna isabet ettiği rapor edildi.Bu tribünden maçı izleyen yaklaşık 300 kişiye 1 maç ceza geldi.

Bu kişiler Yeşil-Siyahlı ekibin Bodrum FK ile oynayacağı maçı alınmayacak. Ümraniye maçında batı numarala alt tribün 114 numaralı bloktan da sahaya 3 adet su bardağı, 3 adet çakmak, 2 adet madeni para ve 1 adet de su şişesi atıldığı temsilci rapor edildi. PFDK bu blokla ilgili ceza uygulamadı.

İŞTE O KARAR!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.