LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DA İKİNCİ SAKATLIK ŞOKU!

SPOR 13.03.2024 - 15:23, Güncelleme: 13.03.2024 - 15:28
 

KOCAELİSPOR'DA İKİNCİ SAKATLIK ŞOKU!

Kocaelispor’un, Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Giorgi Kharaishvili’den kötü haber geldi.

Kocaelispor’un kalecisi Gökhan Değirmenci'nin tuzla maçı öncesi sakatlanmasının ardından  Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmad Giorgi Kharaishvili sakatlandı. Kocaelispor'un Tuzlaspor'a 2-1 kaybettiği maçın 35. dakikasında adelesine aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkan Kharaishvili'nin sağlık durumı belli oldu. Üst adelesinde yırtık oluşan ve ödemi bulunan Kharaishvili'nin MR sonuçları beklenirken en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Kocaelispor’un, Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Giorgi Kharaishvili’den kötü haber geldi.

Kocaelispor’un kalecisi Gökhan Değirmenci'nin tuzla maçı öncesi sakatlanmasının ardından  Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmad Giorgi Kharaishvili sakatlandı.

Kocaelispor'un Tuzlaspor'a 2-1 kaybettiği maçın 35. dakikasında adelesine aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkan Kharaishvili'nin sağlık durumı belli oldu. Üst adelesinde yırtık oluşan ve ödemi bulunan Kharaishvili'nin MR sonuçları beklenirken en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.