KBB hat 41

KOCAELİSPOR'DAN KÖTÜ HABER!

SPOR 06.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:49
 

KOCAELİSPOR'DAN KÖTÜ HABER!

Trendyol 1. Lig 26. hafta mücadelesinde sahasında Tuzlaspor'u ağırlayacak olan Kocaelispor bu maçın hazırlıklarına başladı.

Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başlayan Kocaelispor’da Oğuz Ceylan antrenmanı yarıda bıraktı. Pas çalışması sırasında geri gelirken sağ ayak bileğini burkan Oğuz Ceylan'ın durumu yapılan tetkiklerin ardından belli olacak. Burkulmadan sonra Oğuz Ceylan'ın bileğinde şişme meydana geldi. Teknik Direktör Mustafa Gürsel’in yanına gelerek durumunu sorduğu Oğuz Ceylan sağlık ekibi eşliğinde sahadan ayrıldı. BİLETLER SATIŞA ÇIKARILDI Öte yandan, Tuzlaspor ile oynanacak müsabakanın biletleri satışa çıktı. Öğrenci taraftarlar, indirimli biletlerini KS Store’dan ya da maç günü stadyum gişelerinden öğrenci kartlarını gişe görevlilerine göstererek yükletebilecekler.
Trendyol 1. Lig 26. hafta mücadelesinde sahasında Tuzlaspor'u ağırlayacak olan Kocaelispor bu maçın hazırlıklarına başladı.

Tuzlaspor maçının hazırlıklarına başlayan Kocaelispor’da Oğuz Ceylan antrenmanı yarıda bıraktı.

Pas çalışması sırasında geri gelirken sağ ayak bileğini burkan Oğuz Ceylan'ın durumu yapılan tetkiklerin ardından belli olacak. Burkulmadan sonra Oğuz Ceylan'ın bileğinde şişme meydana geldi. Teknik Direktör Mustafa Gürsel’in yanına gelerek durumunu sorduğu Oğuz Ceylan sağlık ekibi eşliğinde sahadan ayrıldı.

BİLETLER SATIŞA ÇIKARILDI

Öte yandan, Tuzlaspor ile oynanacak müsabakanın biletleri satışa çıktı. Öğrenci taraftarlar, indirimli biletlerini KS Store’dan ya da maç günü stadyum gişelerinden öğrenci kartlarını gişe görevlilerine göstererek yükletebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.