LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DAN TARAFTARLARA 220 BİLET MÜJDESİ!

SPOR 06.04.2024 - 14:44, Güncelleme: 06.04.2024 - 14:44
 

KOCAELİSPOR'DAN TARAFTARLARA 220 BİLET MÜJDESİ!

Kocaelispor’un yarın oynayacağı ‘Çorum FK maçı için, Kocaelispor Yönetimi 220 bilet satın aldı. Alınan 220 bilet ücretsiz olarak taraftarlara sunuldu.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi;   "Çorum FK ile oynayacağımız müsabaka için 220 adet bilet yönetim kurulumuz tarafından satın alınmış olup, müsabakaya katılım sağlamak isteyen taraftarlarımıza biletler ücretsiz olarak tahsis edilecektir. Bu haktan yararlanmak isteyen Kocaelispor Passolig kart sahibi taraftarlarımızın +90 545 168 41 58 Whatsapp hattından veya ebilet@kocaelispor.com.tr mail adresi ile iletişime geçerek ad, soyad ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaraları ile müracaat etmeleri rica olunur. Müracaat eden taraftarlarımızın bilet temini en geç 20.00’a kadar gerçekleşmiş olacaktır.”
Kocaelispor’un yarın oynayacağı ‘Çorum FK maçı için, Kocaelispor Yönetimi 220 bilet satın aldı. Alınan 220 bilet ücretsiz olarak taraftarlara sunuldu.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi;  

"Çorum FK ile oynayacağımız müsabaka için 220 adet bilet yönetim kurulumuz tarafından satın alınmış olup, müsabakaya katılım sağlamak isteyen taraftarlarımıza biletler ücretsiz olarak tahsis edilecektir. Bu haktan yararlanmak isteyen Kocaelispor Passolig kart sahibi taraftarlarımızın +90 545 168 41 58 Whatsapp hattından veya ebilet@kocaelispor.com.tr mail adresi ile iletişime geçerek ad, soyad ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaraları ile müracaat etmeleri rica olunur. Müracaat eden taraftarlarımızın bilet temini en geç 20.00’a kadar gerçekleşmiş olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.