LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN 4'ÜNCÜ TRANSFERİ TUNCER DUHAN AKSU OLDU

SPOR 18.01.2024 - 18:13, Güncelleme: 18.01.2024 - 18:19
 

KOCAELİSPOR'UN 4'ÜNCÜ TRANSFERİ TUNCER DUHAN AKSU OLDU

Kocaelispor, Kasımpaşa'dan ayrılan 26 yaşındaki sol bek futbolcu Tuncer Duhan Aksu ile bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor’da sol bek transferi bitti. Kocaelispor Kasımpaşa’dan ayrılan 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna dahil  etti. 1.5 yıllık sözleşme yapılan deneyimli ismin Eyüp maçında oynaması bekleniyor. İstanbulspor’dan yetişen deneyimli futbolcu Yeşil-Siyahlı ekibin ara dönemdeki dördüncü transferi oldu. TUNCER DUHAN AKSU KİMDİR? Kocaelispor'un devre arası transferi olan 27 yaşındaki sol bek Tuncer Duhan Aksu, 2012-2017 yıllarında Fenerbahçe altyapı takımından yetişti. Daha sonra bedelsiz olarak İstanbulspor formasını terleten Aksu, bu yaz transferinde bedelsiz Kasımpaşa'ya transfer oldu.  Çankaya doğumlu olan deneyimli futbolcu ligin ilk yarısında Süper Lig’de 8’i ilk 11 olmak üzere 13 maça çıktı, 2 de kupa maçı oynadı.  Duhan Aksu Süper Lig’de 41, 1.Lig’de ise 68 maça çıktı. İstanbulspor’dan yetişen deneyimli futbolcu Kasımpaşa'ya 24 Temmuz 2023 tarihinde transfer oldu, burada 4.5 ay kaldı. 4 buçuk ay içerisinde toplam 15 maça çıkan (13 Süper Lig, 2 ZTK) Duhan Aksu,  gol veya asist üretemedi.
Kocaelispor, Kasımpaşa'dan ayrılan 26 yaşındaki sol bek futbolcu Tuncer Duhan Aksu ile bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor’da sol bek transferi bitti. Kocaelispor Kasımpaşa’dan ayrılan 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna dahil  etti. 1.5 yıllık sözleşme yapılan deneyimli ismin Eyüp maçında oynaması bekleniyor. İstanbulspor’dan yetişen deneyimli futbolcu Yeşil-Siyahlı ekibin ara dönemdeki dördüncü transferi oldu.

TUNCER DUHAN AKSU KİMDİR?

Kocaelispor'un devre arası transferi olan 27 yaşındaki sol bek Tuncer Duhan Aksu, 2012-2017 yıllarında Fenerbahçe altyapı takımından yetişti. Daha sonra bedelsiz olarak İstanbulspor formasını terleten Aksu, bu yaz transferinde bedelsiz Kasımpaşa'ya transfer oldu.  Çankaya doğumlu olan deneyimli futbolcu ligin ilk yarısında Süper Lig’de 8’i ilk 11 olmak üzere 13 maça çıktı, 2 de kupa maçı oynadı.  Duhan Aksu Süper Lig’de 41, 1.Lig’de ise 68 maça çıktı. İstanbulspor’dan yetişen deneyimli futbolcu Kasımpaşa'ya 24 Temmuz 2023 tarihinde transfer oldu, burada 4.5 ay kaldı. 4 buçuk ay içerisinde toplam 15 maça çıkan (13 Süper Lig, 2 ZTK) Duhan Aksu,  gol veya asist üretemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.