LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN MAÇINDA YİNE O HAKEM DÜDÜK ÇALACAK!

SPOR 23.02.2024 - 08:27, Güncelleme: 23.02.2024 - 08:36
 

KOCAELİSPOR'UN MAÇINDA YİNE O HAKEM DÜDÜK ÇALACAK!

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.

25 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Aktepe Stadı’nda oynanacak olan Ankara Keçiörengücü ile Kocaelispor karşılaşmasını karşılaşmasında hakem Alpaslan Şen düdük çalacak. Trabzon bölgesi A klasman hakemlerinden olan Alpaslan Şen'in yönettiği maçta Kemal Elmas birinci yardımcı hakem, Onur Gülter ikinci yardımcı hakem,  İlker Yasin Avcı ise dördüncü yardımcı hakem olarak görev yapacak. KOCAELİSPOR'UN 2-0 MAĞLUP OLDUĞU MAÇLARI YÖNETMİŞTİ Hakem Alpaslan Şen, 12 Ağustos 20223 Kocaelispor'un kendi sahasında konuk ettiği Manise Futbol Kulübü ile 21 Ağustos 2023'de Eyüpspor ile Kocaelispor karşılaşmasını da yönetmişti. Kocaelispor, Manisa karşısında 2 gol ve Eyüpspor karşılaşmasında yine 2 golle mağlup olmuştu. Keciorengucu - Kocaelispor karşılaşması 25 Şubat Pazar Günü Saat 13.30'dan  itibaren TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak. GÖREVLENDİRİLEN İSİMLER; ALPASLAN ŞEN(Hakem)  KEMAL ELMAS(1. Yardımcı Hakem)  ONUR GÜLTER(2. Yardımcı Hakem)  İLKER YASİN AVCI(Dördüncü Hakem)  ERBAY ALDEMİR(Gözlemci)  SAMİ ŞAMAR(Gözlemci)  MUSTAFA SARAL(Temsilci)  NİHAT ÖZEN(Temsilci)  FATİH AKSOY(Temsilci)
Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.

25 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Aktepe Stadı’nda oynanacak olan Ankara Keçiörengücü ile Kocaelispor karşılaşmasını karşılaşmasında hakem Alpaslan Şen düdük çalacak.

Trabzon bölgesi A klasman hakemlerinden olan Alpaslan Şen'in yönettiği maçta Kemal Elmas birinci yardımcı hakem, Onur Gülter ikinci yardımcı hakem,  İlker Yasin Avcı ise dördüncü yardımcı hakem olarak görev yapacak.

KOCAELİSPOR'UN 2-0 MAĞLUP OLDUĞU MAÇLARI YÖNETMİŞTİ

Hakem Alpaslan Şen, 12 Ağustos 20223 Kocaelispor'un kendi sahasında konuk ettiği Manise Futbol Kulübü ile 21 Ağustos 2023'de Eyüpspor ile Kocaelispor karşılaşmasını da yönetmişti. Kocaelispor, Manisa karşısında 2 gol ve Eyüpspor karşılaşmasında yine 2 golle mağlup olmuştu.

Keciorengucu - Kocaelispor karşılaşması 25 Şubat Pazar Günü Saat 13.30'dan  itibaren TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.

GÖREVLENDİRİLEN İSİMLER;

ALPASLAN ŞEN(Hakem)
 KEMAL ELMAS(1. Yardımcı Hakem)
 ONUR GÜLTER(2. Yardımcı Hakem)
 İLKER YASİN AVCI(Dördüncü Hakem)

 ERBAY ALDEMİR(Gözlemci)
 SAMİ ŞAMAR(Gözlemci)
 MUSTAFA SARAL(Temsilci)
 NİHAT ÖZEN(Temsilci)
 FATİH AKSOY(Temsilci)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.