LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN YENİ BAŞKANI BUGÜN BELLİ OLACAK!

SPOR 18.03.2024 - 00:09, Güncelleme: 18.03.2024 - 00:09
 

KOCAELİSPOR'UN YENİ BAŞKANI BUGÜN BELLİ OLACAK!

Kocaelispor Başkanlık görevinden ayrılacağı öğrenilen Engin Koyun’un yerine kimin başkan olacağı bu akşam belli olacak.

Engin Koyun’un resmen istifasının ardından göreve gelecek yeni isim bugün belli oluyor. Kongrenin ardından yönetim kurulunda vekillik ve yardımcılık görevi için birden fazla yöneticinin talebi olması nedeniyle Başkan Engin Koyun yönetimdeki iç huzurun bozulmaması adına bir vekil yada yardımcı seçmemişti. Bugün yapılacak olan toplantıda yönetimin oy çokluğuna göre Başkan Engin Koyun’un önce vekili ve sonra göreve gelecek olan yeni başkan göre seçilecek ve süreç belirlenecek. 15 NİSAN’A KADAR  Kongrenin sezon bitiminde yapılabilmesi için Başkan Engin Koyun’un resmi istifası 15 Nisan’da olacak. Bu süreye kadar fiilen Başkan Engin Koyun göreve devam etse de yerine seçilecek olan ve resmi istifasının ardından göreve gelecek olan başkan süreci yönetecek. Yeni seçilen isim ise 30 Nisan’da Kocaelispor’un yeni başkanı olacak. Yeni başkanın göreve gelmesinden yaklaşık 1 ay sonra kongre olacak. 2 Haziran Pazar günü kongrenin gerçekleşmesi bekleniyor.  4 İSİM  Kocaelispor'un yönetim kurulunda Başkan Engin Koyun’un ardından göreve gelecek yöneticinin ortak kararla 4 isimden birisi olması bekleniyor. Recep Durul ismi ön plana çıkarken, Bilal Cem Acar, Tuncay Arıcan ve Osman Özsoy’un da yönetim kurulu üyeleri arasında konuşuluyor. Kocaelispor’da yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından süreç netlik kazanacak.  3 GÜN İZİN Öte yandan, Ligdeki kötü gidişatı bitiremeyen ve son 6 haftada 3 puana hasret kalan Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel’e takıma üç gün izin vermişti. Milli ara nedeniyle 3 Nisan’a kadar maç yapmayacak olan Kocaelispor’da takım Salı günü  bir araya gelecek ve Göztepe maçına hazırlanacak.
Kocaelispor Başkanlık görevinden ayrılacağı öğrenilen Engin Koyun’un yerine kimin başkan olacağı bu akşam belli olacak.

Engin Koyun’un resmen istifasının ardından göreve gelecek yeni isim bugün belli oluyor. Kongrenin ardından yönetim kurulunda vekillik ve yardımcılık görevi için birden fazla yöneticinin talebi olması nedeniyle Başkan Engin Koyun yönetimdeki iç huzurun bozulmaması adına bir vekil yada yardımcı seçmemişti. Bugün yapılacak olan toplantıda yönetimin oy çokluğuna göre Başkan Engin Koyun’un önce vekili ve sonra göreve gelecek olan yeni başkan göre seçilecek ve süreç belirlenecek.

15 NİSAN’A KADAR 

Kongrenin sezon bitiminde yapılabilmesi için Başkan Engin Koyun’un resmi istifası 15 Nisan’da olacak. Bu süreye kadar fiilen Başkan Engin Koyun göreve devam etse de yerine seçilecek olan ve resmi istifasının ardından göreve gelecek olan başkan süreci yönetecek. Yeni seçilen isim ise 30 Nisan’da Kocaelispor’un yeni başkanı olacak. Yeni başkanın göreve gelmesinden yaklaşık 1 ay sonra kongre olacak. 2 Haziran Pazar günü kongrenin gerçekleşmesi bekleniyor.

 4 İSİM 

Kocaelispor'un yönetim kurulunda Başkan Engin Koyun’un ardından göreve gelecek yöneticinin ortak kararla 4 isimden birisi olması bekleniyor. Recep Durul ismi ön plana çıkarken, Bilal Cem Acar, Tuncay Arıcan ve Osman Özsoy’un da yönetim kurulu üyeleri arasında konuşuluyor.

Kocaelispor’da yarın yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından süreç netlik kazanacak. 

3 GÜN İZİN

Öte yandan, Ligdeki kötü gidişatı bitiremeyen ve son 6 haftada 3 puana hasret kalan Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel’e takıma üç gün izin vermişti. Milli ara nedeniyle 3 Nisan’a kadar maç yapmayacak olan Kocaelispor’da takım Salı günü  bir araya gelecek ve Göztepe maçına hazırlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.