LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN YENİ TRANSFERİ BARIŞ ALICI'DAN İLK AÇIKLAMA!

SPOR 16.08.2023 - 12:26, Güncelleme: 16.08.2023 - 12:50
 

KOCAELİSPOR'UN YENİ TRANSFERİ BARIŞ ALICI'DAN İLK AÇIKLAMA!

Geçen sezon üst adale sakatlığıyla nedeniyle ligin ikinci yarısında son haftaya kadar formasından uzak kalan Barış Alıcı dün öğleden sonra detaylı bir sağlık kontrolünden geçti. Barış Alıcı Yeşil-Siyahlı ekibin bu sezondu 13’üncü transferi oldu.

Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen Barış Alıcı’yı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. 1. Lig’de 112 maça çıktı ve 25 gol atıp 26 da gol attırdı. Deneyimli kanat oyuncusu Süper Lig’de ise 21 maçta forma giydi. Samsunspor’dan hazır gelen futbolcunun lisansının hemen çıkartılacağı ve Eyüpspor maçı kadrosunda olması bekleniyor. Kocaelispor'un Samsunspor'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Barış Alıcı antrenman öncesi basının sorularını yanıtladı. Büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Barış, patlama yapmak istediğini söyledi. Kanat oyuncusu Barış Alıcı, “ Kocaelispor’a geldiğim için çok mutluyum. Hem takıma yararlı olabilmek hem de sezonu çok güzel geçirebilmek için buradayım. Naçizane, takıma şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım.  Umarım her şey hem benim hem de Kocaelispor camiası için çok güzel olur. Transfer süreci biraz zaman aldı, Kocaelispor ve Samsunspor kulüpleri anlaştı ve sonuçlandığı için çok mutluyum. Uyum sorunu yaşayacağımı çok düşünmüyorum. Eski takım arkadaşlarım burada. Bu da benim için de şans. Kocaelispor’un Manisa maçını seyrettim. İlk devre gayet iyi futbol oynadık. İkinci yarı biraz tutuktuk. Sezonun ilk maçı olduğu için normal karşılıyorum. İlk 5-6 haftada böylesi düşüşler olabilir. Patlama yapacağım bir sezon olacağını umuyorum. Forma numarasına karar vermedim ama 17 numara boştaysa alabilirim. Taraftarımız gerçekten büyük güç. Kocaelispor’a rakip olduğumuzda takıma ne kadar yarar sağladığını gördüm. Taraftarın önüne çıkacağım için heyecanlıyım” dedi. Öte yandan, Trendyol 1. Lig 2. hafta maçında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor Körfez Brunga tesislerinde maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.        
Geçen sezon üst adale sakatlığıyla nedeniyle ligin ikinci yarısında son haftaya kadar formasından uzak kalan Barış Alıcı dün öğleden sonra detaylı bir sağlık kontrolünden geçti. Barış Alıcı Yeşil-Siyahlı ekibin bu sezondu 13’üncü transferi oldu.

Transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen Barış Alıcı’yı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

1. Lig’de 112 maça çıktı ve 25 gol atıp 26 da gol attırdı. Deneyimli kanat oyuncusu Süper Lig’de ise 21 maçta forma giydi. Samsunspor’dan hazır gelen futbolcunun lisansının hemen çıkartılacağı ve Eyüpspor maçı kadrosunda olması bekleniyor.

Kocaelispor'un Samsunspor'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Barış Alıcı antrenman öncesi basının sorularını yanıtladı. Büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Barış, patlama yapmak istediğini söyledi.

Kanat oyuncusu Barış Alıcı, “ Kocaelispor’a geldiğim için çok mutluyum. Hem takıma yararlı olabilmek hem de sezonu çok güzel geçirebilmek için buradayım. Naçizane, takıma şampiyonluk yolunda katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. 

Umarım her şey hem benim hem de Kocaelispor camiası için çok güzel olur. Transfer süreci biraz zaman aldı, Kocaelispor ve Samsunspor kulüpleri anlaştı ve sonuçlandığı için çok mutluyum. Uyum sorunu yaşayacağımı çok düşünmüyorum. Eski takım arkadaşlarım burada. Bu da benim için de şans.

Kocaelispor’un Manisa maçını seyrettim. İlk devre gayet iyi futbol oynadık. İkinci yarı biraz tutuktuk. Sezonun ilk maçı olduğu için normal karşılıyorum. İlk 5-6 haftada böylesi düşüşler olabilir. Patlama yapacağım bir sezon olacağını umuyorum. Forma numarasına karar vermedim ama 17 numara boştaysa alabilirim. Taraftarımız gerçekten büyük güç. Kocaelispor’a rakip olduğumuzda takıma ne kadar yarar sağladığını gördüm. Taraftarın önüne çıkacağım için heyecanlıyım” dedi.

Öte yandan, Trendyol 1. Lig 2. hafta maçında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor Körfez Brunga tesislerinde maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.