LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN YILDIZI EMİR ORTAKAYA'YA MİLLİ DAVET!

SPOR 17.03.2024 - 22:13, Güncelleme: 17.03.2024 - 22:13
 

KOCAELİSPOR'UN YILDIZI EMİR ORTAKAYA'YA MİLLİ DAVET!

Kocaelispor’un, Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Emir Ortakaya’ya milli davet geldi.

Sezon başında Fenerbahçe’den kiralık olarak kadromuza katılan Emir Ortakaya, her gün başarılarının üzerine koymaya devam ediyor.  Birçok kulübün de peşinde olduğu bilinen Emir’e milli davet geldi. Emir, Cuma günü oynanacak olan Gürcistan U21 ve 26 Mart’ta oynanacak olan İtalya U21 maçlarının aday kadrosuna davet edildi.  Kocaelispor genç oyuncuyu tebrik etti ve başarılar diledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ümit Millî Takımımızın 22 Mart Cuma günü İstanbul'da Gürcistan ve 26 Mart Salı günü İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edilen futbolcumuz Emir Ortakaya’yı tebrik ediyoruz.” denildi.
Kocaelispor’un, Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Emir Ortakaya’ya milli davet geldi.

Sezon başında Fenerbahçe’den kiralık olarak kadromuza katılan Emir Ortakaya, her gün başarılarının üzerine koymaya devam ediyor. 

Birçok kulübün de peşinde olduğu bilinen Emir’e milli davet geldi. Emir, Cuma günü oynanacak olan Gürcistan U21 ve 26 Mart’ta oynanacak olan İtalya U21 maçlarının aday kadrosuna davet edildi. 

Kocaelispor genç oyuncuyu tebrik etti ve başarılar diledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ümit Millî Takımımızın 22 Mart Cuma günü İstanbul'da Gürcistan ve 26 Mart Salı günü İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edilen futbolcumuz Emir Ortakaya’yı tebrik ediyoruz.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.