LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAMAN TÜM ENERJİMİZLE SAHADAYIZ

KARTEPE 14.10.2021 - 12:35, Güncelleme: 14.10.2021 - 12:35
 

KOCAMAN TÜM ENERJİMİZLE SAHADAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İbrikdere ve Dumlupınar Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman İbrikdere ve Dumlupınar Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   TOPLAM 600 TON ASFALT Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbrikdere Mahallesi, 250 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde 109’ncu sokak da 450 ton, Dumlupınar Mahallesi’nde 100 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Ersin Sokak 150 ton asfalt serimi yaptı.   KARTEPE’DE ÜSTYAPIDA DURMAK YOK Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz bölgelerimizde sıcak asfalt serimine devam ediyoruz. Kartepemiz yapılan her yatırım ile daha modern bir ilçe durumuna gelmektedir. Özellikle ulaşım alanında yapılan yatırımlar ilçemizin gelişmesine büyük katkı veriyor. Yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İbrikdere ve Dumlupınar Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman İbrikdere ve Dumlupınar Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

TOPLAM 600 TON ASFALT

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İbrikdere Mahallesi, 250 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde 109’ncu sokak da 450 ton, Dumlupınar Mahallesi’nde 100 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde Ersin Sokak 150 ton asfalt serimi yaptı.

 

KARTEPE’DE ÜSTYAPIDA DURMAK YOK

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz bölgelerimizde sıcak asfalt serimine devam ediyoruz. Kartepemiz yapılan her yatırım ile daha modern bir ilçe durumuna gelmektedir. Özellikle ulaşım alanında yapılan yatırımlar ilçemizin gelişmesine büyük katkı veriyor. Yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.