LASTİK İŞ yılbaşı

KULÜP BAŞKANI ABDULKADİR BAYRAKTUTAR HAYATINI KAYBETTİ

YAŞAM 18.08.2023 - 20:04, Güncelleme: 18.08.2023 - 20:04
 

KULÜP BAŞKANI ABDULKADİR BAYRAKTUTAR HAYATINI KAYBETTİ

Abdulkadir Bayraktutar(55) sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İş için Tekirdağ’a giden, burada bir gün kalan Bayraktutar bugün dönüş yolunda kendi aracıyla kaza yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya paylaşımında,  “Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden mesai arkadaşımız ve Yenidoğanspor Kulüp Başkanımız Abdülkadir Bayraktutar’a Allah’tan rahmet ailesine, çalışma arkadaşlarına ve Yenidoğanspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı Cennet Olsun."  diye paylaştı. Bayraktutar’ın cenazesi YARIN (19 Ağustos 2023 Cumartesi) öğlen Yuvacık merkezden kaldırılacak. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Bayraktutar 55 yaşındaydı.
Abdulkadir Bayraktutar(55) sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İş için Tekirdağ’a giden, burada bir gün kalan Bayraktutar bugün dönüş yolunda kendi aracıyla kaza yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya paylaşımında,  “Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden mesai arkadaşımız ve Yenidoğanspor Kulüp Başkanımız Abdülkadir Bayraktutar’a Allah’tan rahmet ailesine, çalışma arkadaşlarına ve Yenidoğanspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı Cennet Olsun."  diye paylaştı.

Bayraktutar’ın cenazesi YARIN (19 Ağustos 2023 Cumartesi) öğlen Yuvacık merkezden kaldırılacak. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Bayraktutar 55 yaşındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.