LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

KURTULMUŞ'TAN VEFA

SİYASET 28.09.2021 - 10:55, Güncelleme: 28.09.2021 - 10:55
 

KURTULMUŞ'TAN VEFA

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Kartepe’de Kuran-ı Kerim hocası Müzekka Gürbüz’ü evinde ziyaret edip, elini öptü.

ELİNİ ÖPTÜ AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, ilimizdeki programları sonunda Kartepe’de oturan Kuran-ı Kerim hocası Müzekka Gürbüz’ü de unutmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hocası olan Gürbüz’ü ziyareti sırasında Kurtulmuş’a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da eşlik etti. Hocasıyla hasret giderip, elini öpen Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bizlere sadece Kur'an-ı Kerim’i okumayı değil, Kur'an’ı sevmeyi de öğreten değerli hocam Müzekka Gürbüz’ü ziyaret ederek hayır dualarını aldık” dedi. Yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen AK Parti Kocaeli 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nin ardından gerçekleşen bu ziyaretle Kurtulmuş’un Kocaeli programı sona erdi.
AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Kartepe’de Kuran-ı Kerim hocası Müzekka Gürbüz’ü evinde ziyaret edip, elini öptü.

ELİNİ ÖPTÜ

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, ilimizdeki programları sonunda Kartepe’de oturan Kuran-ı Kerim hocası Müzekka Gürbüz’ü de unutmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hocası olan Gürbüz’ü ziyareti sırasında Kurtulmuş’a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da eşlik etti. Hocasıyla hasret giderip, elini öpen Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bizlere sadece Kur'an-ı Kerim’i okumayı değil, Kur'an’ı sevmeyi de öğreten değerli hocam Müzekka Gürbüz’ü ziyaret ederek hayır dualarını aldık” dedi. Yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen AK Parti Kocaeli 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nin ardından gerçekleşen bu ziyaretle Kurtulmuş’un Kocaeli programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.