LASTİK İŞ yılbaşı

MANİSA FK- KOCAELİSPOR MAÇINI MEHMET ALİ ÖZER YÖNETECEK

SPOR 13.01.2024 - 18:35, Güncelleme: 13.01.2024 - 18:35
 

MANİSA FK- KOCAELİSPOR MAÇINI MEHMET ALİ ÖZER YÖNETECEK

Merkez Hakem Kurulu Trendyol 1. Lig 2. devre 18. hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı.

Kurul, Manisa FK ile Kocaelispor maçına Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer’i atadı. A klasmana bu sezon çıkan Özer 1.Lig’de 8 maç yönetti. Bu sezon G.Birliği ile 2-2 berabere kalan Kocaelispor maçında da düdük çalan Trakya bölgesi hakemi ayrıca 2018-19 sezonunda Turgutluspor’u 2-1 yenen Kocaelispor maçı yönetmişti. Özer’in kariyerinde çıktığı 84 profesyonel maçta ev sahipleri 28, misafirler 25 maç kazanırken, 30 maç ise berabere bitti. 14 Ocak Pazar günü saat.13.30'da Mümin Özkasap Stadyumu'nda oynanacak Manisa Futbol Klübü, Kocaelispor maçında görev alacak hakem ve görevliler şöyle; MEHMET ALİ ÖZER(Hakem) ABDÜLHAMİT SÖYLER(1. Yardımcı Hakem) ONUR GÜLTER(2. Yardımcı Hakem) RAŞİT YORGANCILAR(Dördüncü Hakem) DİLAN DENİZ GÖKCEK İŞCAN(Gözlemci) İSMAİL ŞENCAN(Gözlemci) ALİ OKÇUOĞLU(Temsilci) TURGAY AYTEPE(Temsilci) ALPER YÜCEL(Temsilci) KOCAELİSPOR MANİSA DEPLASMANINDA Trendyol 1.Lig'de sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor, sezonun ikinci yarısına yarın (Pazar günü) deplasmanda oynayacağı Manisa FK karşılaşması ile başlayacak. Kocaelispor da takıma devre arasında transfer olan Haşim Arda Sarman ve Josip Vukovic'in lisansları çıkarılırken her iki oyuncu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde bu maçta forma giyebilecekler. Temsilcimizde sakatlığı bulunan Oğuz Ceylan ile kart cezalısı Emir Ortakaya ise bu maçta forma giyemeyecekler. MUHTEMEL 11 Oğuz Ceylan ve Emir Ortakaya'nın kadroda yer almayacağı Manisa FK karşılaşmasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sahaya; kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Atila Turan, orta alanda Josip Vukovic, Cihat Çelik, Amaral, kanatlarda Candeıas, Beridze ve forvet hattında Tanque 11'i ile çıkması bekleniyor. Kocaelispor'un bu kritik maçı yarın (14 Ocak 2023 pazar günü) saat 13:30'da başlayacak.  
Merkez Hakem Kurulu Trendyol 1. Lig 2. devre 18. hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı.

Kurul, Manisa FK ile Kocaelispor maçına Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer’i atadı. A klasmana bu sezon çıkan Özer 1.Lig’de 8 maç yönetti.

Bu sezon G.Birliği ile 2-2 berabere kalan Kocaelispor maçında da düdük çalan Trakya bölgesi hakemi ayrıca 2018-19 sezonunda Turgutluspor’u 2-1 yenen Kocaelispor maçı yönetmişti.

Özer’in kariyerinde çıktığı 84 profesyonel maçta ev sahipleri 28, misafirler 25 maç kazanırken, 30 maç ise berabere bitti.

14 Ocak Pazar günü saat.13.30'da Mümin Özkasap Stadyumu'nda oynanacak Manisa Futbol Klübü, Kocaelispor maçında görev alacak hakem ve görevliler şöyle;

MEHMET ALİ ÖZER(Hakem)
ABDÜLHAMİT SÖYLER(1. Yardımcı Hakem)
ONUR GÜLTER(2. Yardımcı Hakem)
RAŞİT YORGANCILAR(Dördüncü Hakem)

DİLAN DENİZ GÖKCEK İŞCAN(Gözlemci)
İSMAİL ŞENCAN(Gözlemci)
ALİ OKÇUOĞLU(Temsilci)
TURGAY AYTEPE(Temsilci)
ALPER YÜCEL(Temsilci)

KOCAELİSPOR MANİSA DEPLASMANINDA

Trendyol 1.Lig'de sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor, sezonun ikinci yarısına yarın (Pazar günü) deplasmanda oynayacağı Manisa FK karşılaşması ile başlayacak.

Kocaelispor da takıma devre arasında transfer olan Haşim Arda Sarman ve Josip Vukovic'in lisansları çıkarılırken her iki oyuncu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde bu maçta forma giyebilecekler. Temsilcimizde sakatlığı bulunan Oğuz Ceylan ile kart cezalısı Emir Ortakaya ise bu maçta forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11
Oğuz Ceylan ve Emir Ortakaya'nın kadroda yer almayacağı Manisa FK karşılaşmasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sahaya; kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Atila Turan, orta alanda Josip Vukovic, Cihat Çelik, Amaral, kanatlarda Candeıas, Beridze ve forvet hattında Tanque 11'i ile çıkması bekleniyor. Kocaelispor'un bu kritik maçı yarın (14 Ocak 2023 pazar günü) saat 13:30'da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.