LASTİK İŞ yılbaşı

MEDAR HASTANELERİ İLE KOCAELİ SPOR KULÜPLERİ ARASI PROTOKOL İMZALANDI

SAĞLIK 29.11.2022 - 11:09, Güncelleme: 29.11.2022 - 11:15
 

MEDAR HASTANELERİ İLE KOCAELİ SPOR KULÜPLERİ ARASI PROTOKOL İMZALANDI

“Sağlığınız El Üstünde” sloganı ile hizmet ağını güçlendirmeye devam eden Medar Sağlık Grubu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu ile protokol imzaladı.

Medar Sağlık Grubu, 25 yıllık sağlık tecrübesi, sosyal sorumluluk projeleri, güçlü hekim kadrosu ile hizmet ağını genişletirken, yaptığı anlaşmalarla da nitelikli sağlık hizmetinden her kesimin faydalanmasına olanak sağlıyor. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu üyeleri ve birinci derece yakınlarını da kapsayan protokol imzalarını Fedarasyon başkanı Murat AYDIN ve Medar Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülden DEMİRER attı. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Murat AYDIN, Medar Hastaneleri’nin Kocaeli genelinde bulunan üç sağlık noktasının da fedarasyon için çok önemli noktalar olduğunu, Medar Sağlık Grubu ile anlaşma yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu başkanı Murat AYDIN, fedarasyonumuz bünyesinde bulunan spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sağlık adına ve pekçok alanda her türlü imkandan faydalanmalarını sağlamak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını iletti.
“Sağlığınız El Üstünde” sloganı ile hizmet ağını güçlendirmeye devam eden Medar Sağlık Grubu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu ile protokol imzaladı.

Medar Sağlık Grubu, 25 yıllık sağlık tecrübesi, sosyal sorumluluk projeleri, güçlü hekim kadrosu ile hizmet ağını genişletirken, yaptığı anlaşmalarla da nitelikli sağlık hizmetinden her kesimin faydalanmasına olanak sağlıyor. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu üyeleri ve birinci derece yakınlarını da kapsayan protokol imzalarını Fedarasyon başkanı Murat AYDIN ve Medar Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülden DEMİRER attı.


Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Murat AYDIN, Medar Hastaneleri’nin Kocaeli genelinde bulunan üç sağlık noktasının da fedarasyon için çok önemli noktalar olduğunu, Medar Sağlık Grubu ile anlaşma yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu başkanı Murat AYDIN, fedarasyonumuz bünyesinde bulunan spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sağlık adına ve pekçok alanda her türlü imkandan faydalanmalarını sağlamak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.