LASTİK İŞ yılbaşı

MUZAFFER BAŞTOPÇU ENTÜBE EDİLDİ

YAŞAM 29.09.2023 - 13:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 13:57
 

MUZAFFER BAŞTOPÇU ENTÜBE EDİLDİ

Kentimizin tanınmış siyasi simalarından biri olan, eski milletvekili ve belediye başkanlarından Muzaffer Baştopçu, geçirdiği rahatsızlığı dolayısıyla entübe edildi

Kocaeli’de Refah Partisi’nden 1994-1999 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı yapan, ardından AKP ile siyaset sahnesindeki varlığını sürdürerek 3 dönem milletvekili olarak kente hizmetleri bulunan Muzaffer Baştopçu, akciğerinde meydana gelen rahatsızlık sonucu Ankara’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Rahatsızlığının giderek ağırlaşması sonrasında entübe edilen edilen Baştopçu’nun durumunun kritik olduğu bildirildi. MUZAFFER BAŞTOPÇU KİMDİR? Muzaffer Baştopçu, 20 Haziran 1948’de Ankara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Bölümünü bitirip, aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Kimya Teknik Lisesi ve Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulunda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Petkim Holding AŞ'de İşletme ve Proje Başmühendislikleri ile Müdür Yardımcılığı yaptı.
Kentimizin tanınmış siyasi simalarından biri olan, eski milletvekili ve belediye başkanlarından Muzaffer Baştopçu, geçirdiği rahatsızlığı dolayısıyla entübe edildi

Kocaeli’de Refah Partisi’nden 1994-1999 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı yapan, ardından AKP ile siyaset sahnesindeki varlığını sürdürerek 3 dönem milletvekili olarak kente hizmetleri bulunan Muzaffer Baştopçu, akciğerinde meydana gelen rahatsızlık sonucu Ankara’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Rahatsızlığının giderek ağırlaşması sonrasında entübe edilen edilen Baştopçu’nun durumunun kritik olduğu bildirildi.

MUZAFFER BAŞTOPÇU KİMDİR?
Muzaffer Baştopçu, 20 Haziran 1948’de Ankara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Bölümünü bitirip, aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Kimya Teknik Lisesi ve Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulunda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Petkim Holding AŞ'de İşletme ve Proje Başmühendislikleri ile Müdür Yardımcılığı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.