LASTİK İŞ yılbaşı

OY SANDIKLARI ERİŞİME AÇILDI!

GÜNDEM 15.02.2024 - 19:49, Güncelleme: 15.02.2024 - 20:00
 

OY SANDIKLARI ERİŞİME AÇILDI!

31 Mart seçimlerinde seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar erişime açıldı.

Seçime 2 aydan az süre kala YSK'dan tüm seçmenleri ilgilendiren bir açıklama ve uyarı geldi. Vatandaşlar oy kullanacakları sandıkları e-Devlet sistemi üzerinden ya da YSK'nın resmi internet sitesinden görüntüleyebilecekler.  Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı'nın 'Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması' ile 444 9 975 nolu YSK Başkanlığı çağrı merkezinden de oy kullanacağınız sandık bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. Seçmen kaydı sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilebileceği kaynakların listelendiği duyuruda, "Seçmen kaydı sorgulama ile ilgili yukarıda belirtilen kaynaklar dışında gelen e-posta, çağrı ya da mesajlara itibar etmeyiniz" uyarısına yer verildi.
31 Mart seçimlerinde seçmenlerin oy kullanacağı sandıklar erişime açıldı.

Seçim e 2 aydan az sür e kala YSK'dan tüm seçmenleri ilgilendiren bir açıklama v e uyarı geldi.

Vatandaşlar oy kullanacakları sandıkları e- Devlet sistemi üzerinden ya da YSK'nın resmi internet sitesinden görüntüleyebilecekler. 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı'nın 'Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması' il e 444 9 975 nolu YSK Başkanlığı çağrı merkezinden d e oy kullanacağınız sandık bilgilerin e erişim sağlayabilirsiniz.

Seçmen kaydı sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilebileceği kaynakların listelendiği duyuruda, "Seçmen kaydı sorgulama il e ilgili yukarıda belirtilen kaynaklar dışında gelen e-posta, çağrı ya da mesajlara itibar etmeyiniz" uyarısına yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.