LASTİK İŞ yılbaşı

PALAMUT EL YAKIYOR

EKONOMİ 25.09.2021 - 10:25, Güncelleme: 25.09.2021 - 10:29
 

PALAMUT EL YAKIYOR

Denizlerde 1 Eylül itibari ile başlayan balık avlanma sezonunda, palamut avından beklentilerini karşılayamayan balıkçıların, tezgahında Palamut'un tanesi 45 tl'den satılıyor

Avlanma sezonunun başlaması ile birlikte teknelerle denize açılan balıkçılar, palamut avından beklediklerini bulamadılar. Az çıkan palamut nedeni ile vatandaş tanesi 45 liradan satılan Palamuta yaklaşamıyor. Karadeniz'de her sezon olduğu gibi palamut bereketi ile dönmeyi bekleyen balıkçılar, palamuttan hayal kırıklığı yaşarken hamsi bolluğu ile kasalarını doldurarak limanlara yanaştılar. Haftalardır avlanma sezonunun olmasına rağmen palamut avından beklediklerini alamayan balıkçılar tarafından avlanan hamsilerin bolluğu, tezgahlara da yansıdı. Tezgahlarda palamudun yerini alan hamsiler, sofralarını çeşitlendirmek isteyen vatandaşların da yüzünü güldürdü. PALAMUT EL YAKIYOR Balık tezgahlarında Palamutun tanesi 45 tl, hamsi, istavrit, barbun gibi balıkların kilosu 30 ila 40 lira arasında değişirken, levrek, çinekop gibi balıkların da tanesi 25 ila 30 lira arasında satılıyor.
Denizlerde 1 Eylül itibari ile başlayan balık avlanma sezonunda, palamut avından beklentilerini karşılayamayan balıkçıların, tezgahında Palamut'un tanesi 45 tl'den satılıyor


Avlanma sezonunun başlaması ile birlikte teknelerle denize açılan balıkçılar, palamut avından beklediklerini bulamadılar. Az çıkan palamut nedeni ile vatandaş tanesi 45 liradan satılan Palamuta yaklaşamıyor.

Karadeniz'de her sezon olduğu gibi palamut bereketi ile dönmeyi bekleyen balıkçılar, palamuttan hayal kırıklığı yaşarken hamsi bolluğu ile kasalarını doldurarak limanlara yanaştılar. Haftalardır avlanma sezonunun olmasına rağmen palamut avından beklediklerini alamayan balıkçılar tarafından avlanan hamsilerin bolluğu, tezgahlara da yansıdı. Tezgahlarda palamudun yerini alan hamsiler, sofralarını çeşitlendirmek isteyen vatandaşların da yüzünü güldürdü.


PALAMUT EL YAKIYOR
Balık tezgahlarında Palamutun tanesi 45 tl, hamsi, istavrit, barbun gibi balıkların kilosu 30 ila 40 lira arasında değişirken, levrek, çinekop gibi balıkların da tanesi 25 ila 30 lira arasında satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.