LASTİK İŞ yılbaşı

PFDK'DAN KOCAELİSPOR'A TEZAHÜRAT CEZASI!

SPOR 22.03.2024 - 22:45, Güncelleme: 22.03.2024 - 22:45
 

PFDK'DAN KOCAELİSPOR'A TEZAHÜRAT CEZASI!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kocaelispor'a taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 21.03.2024 tarihinde   almış olduğu kararları açıkladı. 15 Mart 2024 tarihinde Gençlerbirliği ile oynanan Trendyol 1. Lig müsabakasında Kocaelispor taraftarlarının yaptığı tezahüratlar, kurulun dikkatini çekti. PFDK tarafından yapılan açıklamada, Kocaelispor'un misafir kulüp olarak katıldığı müsabakada taraftarlarının üçüncü kez çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları sebebiyle 35 bin TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca, bu tezahüratlara katılan misafir tribün 407 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kartlarının bloke edilerek bir sonraki deplasman müsabakasına girişlerinin engellendiği belirtildi. Bu karar, Futbol Disiplin Talimatı'nın 53/3. maddesine dayandırılarak alındı. İŞTE KOCAELİSPOR'A VERİLEN KARAR
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kocaelispor'a taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 21.03.2024 tarihinde   almış olduğu kararları açıkladı.

15 Mart 2024 tarihinde Gençlerbirliği ile oynanan Trendyol 1. Lig müsabakasında Kocaelispor taraftarlarının yaptığı tezahüratlar, kurulun dikkatini çekti. PFDK tarafından yapılan açıklamada, Kocaelispor'un misafir kulüp olarak katıldığı müsabakada taraftarlarının üçüncü kez çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları sebebiyle 35 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca, bu tezahüratlara katılan misafir tribün 407 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kartlarının bloke edilerek bir sonraki deplasman müsabakasına girişlerinin engellendiği belirtildi. Bu karar, Futbol Disiplin Talimatı'nın 53/3. maddesine dayandırılarak alındı.

İŞTE KOCAELİSPOR'A VERİLEN KARAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.