LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

PROJE ÖDEVLERİ KAPSAMINDA SARISU PLAJINDA TEMİZLİK

KANDIRA 12.05.2022 - 12:00, Güncelleme: 12.05.2022 - 12:00
 

PROJE ÖDEVLERİ KAPSAMINDA SARISU PLAJINDA TEMİZLİK

Sarısu sahilini temizleyen öğrenciler hem eğlendi hem de proje ödevlerini yaptı.

Kandıra Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, proje ödevleri olan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak Kandıra Sarısu sahilinde çevreye atılan çöpleri topladı. Çevre bilincini arttırmak ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen çöp toplama etkinliğine katılan 2. Sınıfı öğrencileri Samet Balandız, Cebrail Yarıcı, Rabia Ekmekçi, Kevser Alaylıoğlu, Serhat Babat, Önder Maraz, Aleyna Nur Ergün, Hamide Aktaş ve belediye temizlik işleri çalışanları çevreden topladıkları ve vasıflarına göre ayırdıkları çöpleri poşetleyerek Kandıra Belediyesine ait çöp taksiye aktardı. Çöp taksiye doldurulan çöpler sıfır atık projesi kapsamında belediye aracı ile teslim edilmesi gereken birimlere götürüldü.
Sarısu sahilini temizleyen öğrenciler hem eğlendi hem de proje ödevlerini yaptı.

Kandıra Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, proje ödevleri olan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak Kandıra Sarısu sahilinde çevreye atılan çöpleri topladı.

Çevre bilincini arttırmak ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen çöp toplama etkinliğine katılan 2. Sınıfı öğrencileri Samet Balandız, Cebrail Yarıcı, Rabia Ekmekçi, Kevser Alaylıoğlu, Serhat Babat, Önder Maraz, Aleyna Nur Ergün, Hamide Aktaş ve belediye temizlik işleri çalışanları çevreden topladıkları ve vasıflarına göre ayırdıkları çöpleri poşetleyerek Kandıra Belediyesine ait çöp taksiye aktardı.

Çöp taksiye doldurulan çöpler sıfır atık projesi kapsamında belediye aracı ile teslim edilmesi gereken birimlere götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.