LASTİK İŞ yılbaşı

SELÇUK KÖSEMEN'İN TUZLA CEZASI ONANDI!

SPOR 29.03.2024 - 18:09, Güncelleme: 29.03.2024 - 18:09
 

SELÇUK KÖSEMEN'İN TUZLA CEZASI ONANDI!

10 Mart Pazar günü saat 19.00'da Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanan Kocaelispor- Tuzlaspor maçından PFDK tarafından verilen cezaya itiraz edildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)  Kocaelispor- Tuzlaspor maçının son dakikalarında rakibine yaptığı saldırı sonucu Davit Skhirtladze, hakem odası koridorunda hakaret ve tükürme sebebiyle Kocaelispor Yöneticisi Selçuk Kösemen ve hakareti sebebiyle Oğuz Ceylan'a  ceza verilmesini talep etmişti. Kösemen’in cezası 3 ay hak mahrumiyeti ve 15 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağıyla onandı. TFF'nin itiraz reddine daiir kararın da şu ifadelere yer verildi;  “ Kocaelispor Kulübü görevlisi Selçuk Kösemen’in hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırı, tükürme ve hakaret eylemleri nedeniyle FDT’nin 39/2., 10/2., 95/3., ve 95/4. maddeleri uyarınca verilen 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasına ilişkin itirazının kısmen kabulü ile; hukuki nitelendirme ve sübutta bir isabetsizlik bulunmasa da, cezanın tayini bakımından Kocaelispor Kulübü idarecisi Selçuk Kösemen’in FDT 39/2 maddesi uyarınca 3 ay hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 95/3-4 maddeleri uyarınca 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, farklı gerekçe ile PFDK kararının düzeltilerek onanmasına, oyçokluğu ile karar verilmiştir” denildi. SKHIRTLADZE ve CEYLAN'A DA PARA CEZASI VERİLMİŞTİ Aynı maçta  Davit Skhirtladze'ye rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası,  Oğuuz Ceylan'a müsabaka görevlisine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası ile 19 bin 500 TL para ile cezalandırılmışlardı.
10 Mart Pazar günü saat 19.00'da Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanan Kocaelispor- Tuzlaspor maçından PFDK tarafından verilen cezaya itiraz edildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)  Kocaelispor- Tuzlaspor maçının son dakikalarında rakibine yaptığı saldırı sonucu Davit Skhirtladze, hakem odası koridorunda hakaret ve tükürme sebebiyle Kocaelispor Yöneticisi Selçuk Kösemen ve hakareti sebebiyle Oğuz Ceylan'a  ceza verilmesini talep etmişti.

Kösemen’in cezası 3 ay hak mahrumiyeti ve 15 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağıyla onandı.

TFF'nin itiraz reddine daiir kararın da şu ifadelere yer verildi; 

Kocaelispor Kulübü görevlisi Selçuk Kösemen’in hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırı, tükürme ve hakaret eylemleri nedeniyle FDT’nin 39/2., 10/2., 95/3., ve 95/4. maddeleri uyarınca verilen 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasına ilişkin itirazının kısmen kabulü ile;
hukuki nitelendirme ve sübutta bir isabetsizlik bulunmasa da, cezanın tayini bakımından Kocaelispor Kulübü idarecisi Selçuk Kösemen’in FDT 39/2 maddesi uyarınca 3 ay hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 95/3-4 maddeleri uyarınca 15 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına, farklı gerekçe ile PFDK kararının düzeltilerek onanmasına, oyçokluğu ile karar verilmiştir” denildi.

SKHIRTLADZE ve CEYLAN'A DA PARA CEZASI VERİLMİŞTİ

Aynı maçta  Davit Skhirtladze'ye rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası,  Oğuuz Ceylan'a müsabaka görevlisine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası ile 19 bin 500 TL para ile cezalandırılmışlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.