LASTİK İŞ yılbaşı

ŞİRİNKÖY'DE GELENEKSEL RAMAZAN AKŞAMI ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU

KOCAELİ 23.03.2024 - 12:56, Güncelleme: 23.03.2024 - 12:59
 

ŞİRİNKÖY'DE GELENEKSEL RAMAZAN AKŞAMI ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUSU

Gölcük Belediyesi “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Şirinköy’de çocuklar unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gölcük Belediyesi; “Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Gölcüklü çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Şirinköy Kültür Merkezi’nde çocuklar Ramazan akşamları coşkusunu yaşadılar. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferinde eğlence dolu dakikalar geçirdiler.   Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, 26 Mart Salı akşamı, saat 20.30'da, Kongre Sarayı'nda devam edecek.
Gölcük Belediyesi “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Şirinköy’de çocuklar unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gölcük Belediyesi; “Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Gölcüklü çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Şirinköy Kültür Merkezi’nde çocuklar Ramazan akşamları coşkusunu yaşadılar. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferinde eğlence dolu dakikalar geçirdiler.

 

Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, 26 Mart Salı akşamı, saat 20.30'da, Kongre Sarayı'nda devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.