LASTİK İŞ yılbaşı

TALUS: "SİYASİ KAVGAYA PRİM VERMEYİN"

SİYASET 16.12.2023 - 12:26, Güncelleme: 16.12.2023 - 12:26
 

TALUS: "SİYASİ KAVGAYA PRİM VERMEYİN"

AKP İl Başkanı Şahin Talus birim başkanlığı toplantısında yaptığı açıklamada: "Rakiplerimizi sadece göz ucuyla takip edin bütün varlığınızla bizim gündemimize yoğunlaşın. Bizim siyasi kavga ile işimiz yok, bizi oraya çekmek isteyenlere prim vermeyin" şeklinde konuştu.

AK parti Kocaeli Teşkilatı bugün saat 10.00'da Antikkapı Restorant’da Birim Başkanlığı Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 31 Mart 2024 yılında gerçekleştirilecek seçimlere kısa bir süre kala ilçe yöneticileri ile istişare edildi. İl Başkanı Şahin Talus, yol haritaları hakkında konuşurken siyasi kavga etmemeye özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.  "KENDİ GÜNDEMİMİZDEN KOPMAYACAĞIZ" AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un açıklamasının tamamı şu şekilde: " Seçim vatandaşın önüne seçenek olması demek. Rakiplerimizin havası, tarzları önemli, tabi ki takip edeceğiz ama kendi gündemimizden kopmayacağız. O gündem hizmet ve eser gündemidir. Rakiplerimizi sadece göz ucuyla takip edin bütün varlığınızla bizim gündemimize yoğunlaşın. Bizim siyasi kavga ile işimiz yok, bizi oraya çekmek isteyenlere prim vermeyin. Milletimizin her kesiminin oyuna talibiz. Biz Türkiye davasına gönülden inanıyoruz, bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır. 31 Mart seçimlerinde hedefimizi söyledik 13’te 13 yapmak bu hedefe çok yakınız. Bir büyükşehir ve bir belediyemiz var. Her ilçede amacımız kendi rekorumuzu kırmak, bunu yaparsa AK Parti, Cumhurdur İttifakı ve bu teşkilat yapar bunu adım gibi biliyorum. "RAKİPLERİMİZE TAKILMAYALIM" Belediye başkan aday adayı süreci yaşadık. Gerçekten adaya adaylarını evinizde misafir gibi karşıladınız bu konuda size teşekkür ediyorum. Aday adayları başvururken, bir aday olacağını biliyor ve bu mantıkla çalışıyor. Bu süreçte gösterdiğiniz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ben de 2019 da aday adayıydım, belediye başkana adayı lan arkadaşımızı önce ben aradım hayırlı olsun dedim. Bu dönemde bizim rakiplerimiz adaya adaylarımız hakkında değişik açıklamalar yapabilirler, bunlara takılmamak lazım. "1 OCAK’TAN İTİBAREN HER ŞEYE HAZIR OLACAĞIZ" Bu arada sahada anketler yapılıyor. Genel merkezimiz titiz bir çalışma yaptırıyor. Aralığın son haftası itibari ile Büyükşehirler, ocak ayının ikinci haftası itibari ile ilçeler açıklanacak. Bu adayların hepsi bizim adayımız olacak. Hep birlikte zafere imza atacağız. Allah’ın izni ile 1 Ocak’ta her şeye hazır olacağız. AK Parti’nin hizmet ve eser siyaseti muhalefeti bile inkâr edemeyeceği bir hakikat. En iyi bildiğimiz şeyi yaparak bu seçimi kazanacağız.”
AKP İl Başkanı Şahin Talus birim başkanlığı toplantısında yaptığı açıklamada: "Rakiplerimizi sadece göz ucuyla takip edin bütün varlığınızla bizim gündemimize yoğunlaşın. Bizim siyasi kavga ile işimiz yok, bizi oraya çekmek isteyenlere prim vermeyin" şeklinde konuştu.

AK parti Kocaeli Teşkilatı bugün saat 10.00'da Antikkapı Restorant’da Birim Başkanlığı Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 31 Mart 2024 yılında gerçekleştirilecek seçimlere kısa bir süre kala ilçe yöneticileri ile istişare edildi. İl Başkanı Şahin Talus, yol haritaları hakkında konuşurken siyasi kavga etmemeye özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

"KENDİ GÜNDEMİMİZDEN KOPMAYACAĞIZ"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un açıklamasının tamamı şu şekilde: " Seçim vatandaşın önüne seçenek olması demek. Rakiplerimizin havası, tarzları önemli, tabi ki takip edeceğiz ama kendi gündemimizden kopmayacağız. O gündem hizmet ve eser gündemidir. Rakiplerimizi sadece göz ucuyla takip edin bütün varlığınızla bizim gündemimize yoğunlaşın. Bizim siyasi kavga ile işimiz yok, bizi oraya çekmek isteyenlere prim vermeyin. Milletimizin her kesiminin oyuna talibiz. Biz Türkiye davasına gönülden inanıyoruz, bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır. 31 Mart seçimlerinde hedefimizi söyledik 13’te 13 yapmak bu hedefe çok yakınız. Bir büyükşehir ve bir belediyemiz var. Her ilçede amacımız kendi rekorumuzu kırmak, bunu yaparsa AK Parti, Cumhurdur İttifakı ve bu teşkilat yapar bunu adım gibi biliyorum.

"RAKİPLERİMİZE TAKILMAYALIM"
Belediye başkan aday adayı süreci yaşadık. Gerçekten adaya adaylarını evinizde misafir gibi karşıladınız bu konuda size teşekkür ediyorum. Aday adayları başvururken, bir aday olacağını biliyor ve bu mantıkla çalışıyor. Bu süreçte gösterdiğiniz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ben de 2019 da aday adayıydım, belediye başkana adayı lan arkadaşımızı önce ben aradım hayırlı olsun dedim. Bu dönemde bizim rakiplerimiz adaya adaylarımız hakkında değişik açıklamalar yapabilirler, bunlara takılmamak lazım.

"1 OCAK’TAN İTİBAREN HER ŞEYE HAZIR OLACAĞIZ"
Bu arada sahada anketler yapılıyor. Genel merkezimiz titiz bir çalışma yaptırıyor. Aralığın son haftası itibari ile Büyükşehirler, ocak ayının ikinci haftası itibari ile ilçeler açıklanacak. Bu adayların hepsi bizim adayımız olacak. Hep birlikte zafere imza atacağız. Allah’ın izni ile 1 Ocak’ta her şeye hazır olacağız. AK Parti’nin hizmet ve eser siyaseti muhalefeti bile inkâr edemeyeceği bir hakikat. En iyi bildiğimiz şeyi yaparak bu seçimi kazanacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.