LASTİK İŞ yılbaşı

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCISI AHMET BAĞCI DERİNCE’DE İNCELEME YAPTI

GÜNDEM 08.08.2023 - 08:22, Güncelleme: 08.08.2023 - 08:22
 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCISI AHMET BAĞCI DERİNCE’DE İNCELEME YAPTI

Vali Seddar Yavuz, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte patlamanın olduğu alan ile silolarda incelemelerde bulundular.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte akşam saatlerinde Derince Limanına giden Vali Seddar Yavuz, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.  İncelemelerin ardından alanda bulunan basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, yaralıların tedavilerinin devam ettiğini belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.    3 Kişinin Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor 9 Kişinin Sağlık Durumu Daha İyi   Bugün saat 14.45 sularında Derince Limanında bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında ilk değerlendirmelere göre buğday tozu sıkışması sonucu bir patlama ve ardından yangın meydana geldiğini belirten Vali Yavuz, olay öğrenilir öğrenilmez bölgeye ilgili tüm ekiplerin seferber edildiğini ve akabinde olay mahalline gelerek yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdiğini belirtti.  Ekiplerle beraber gereken bütün tedbirleri alarak yaralıların süratli bir şekilde sağlık kuruluşlarına sevklerini sağladıklarını belirten Vali Yavuz: “Bu elim olay her yönüyle inceleniyor, olayın nasıl olduğu ve sebebi konusunda da gerekli teknik inceleme ve araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Bu inceleme ve araştırmadan sonra kesin neticeyle ilgili de ayrıca kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Patlama sonucunda 12 kardeşimiz yaralanmıştır. Şu an için 3 kardeşimizin durumu biraz daha ağır olmakla birlikte diğer 9 kardeşimizin sağlık durumu daha iyi durumda. Bütün imkanlarımızı bu yaralı kardeşlerimizin tedavileri için seferber etmiş durumdayız. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi.   
Vali Seddar Yavuz, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte patlamanın olduğu alan ile silolarda incelemelerde bulundular.
Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı ve TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte akşam saatlerinde Derince Limanına giden Vali Seddar Yavuz, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. 

İncelemelerin ardından alanda bulunan basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, yaralıların tedavilerinin devam ettiğini belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
3 Kişinin Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor 9 Kişinin Sağlık Durumu Daha İyi
 
Bugün saat 14.45 sularında Derince Limanında bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında ilk değerlendirmelere göre buğday tozu sıkışması sonucu bir patlama ve ardından yangın meydana geldiğini belirten Vali Yavuz, olay öğrenilir öğrenilmez bölgeye ilgili tüm ekiplerin seferber edildiğini ve akabinde olay mahalline gelerek yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdiğini belirtti. 

Ekiplerle beraber gereken bütün tedbirleri alarak yaralıların süratli bir şekilde sağlık kuruluşlarına sevklerini sağladıklarını belirten Vali Yavuz: “Bu elim olay her yönüyle inceleniyor, olayın nasıl olduğu ve sebebi konusunda da gerekli teknik inceleme ve araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Bu inceleme ve araştırmadan sonra kesin neticeyle ilgili de ayrıca kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Patlama sonucunda 12 kardeşimiz yaralanmıştır. Şu an için 3 kardeşimizin durumu biraz daha ağır olmakla birlikte diğer 9 kardeşimizin sağlık durumu daha iyi durumda. Bütün imkanlarımızı bu yaralı kardeşlerimizin tedavileri için seferber etmiş durumdayız. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.