KBB hat 41

TOPUK YAYLASINDA GOL SESİ! KOCAELİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA BODRUMSPOR'LA KARŞI KARŞIYA GELDİ

KOCAELİ 31.07.2023 - 17:57, Güncelleme: 31.07.2023 - 20:22
 

TOPUK YAYLASINDA GOL SESİ! KOCAELİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA BODRUMSPOR'LA KARŞI KARŞIYA GELDİ

Topuk Yaylası’nda yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor, bugün Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Topuk Yaylası kampındaki ikinci prova saat 17.00’de başladı. İlk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarı Kocaelispor’un tek sayısını Cem’in attığı maçı 2-1 kaybetti.

Kocaelispor Topuk Yaylası Tesislerinde oynadığı 2.hazırlık maçında Bodrumspor'a 1-2 mağlup oldu. Kocaelispor'un karşılaşmadaki tek golünü 45. dakikada Cem Ekinci kaydetti. Bodrumspor'un gollerini ise 21.dakikada Pedro ve 51.dakikada Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Bodrumspor 43.dakikada Pedro'nun kullandığı penaltı vuruşunu kaçırdı. Kocaelispor kalede Harun, savunmanın sağında Mehmet, solunda Atila, ortasında Yalçın ve Alihan, önlerinde Yusuf Cihat ve Fofana, sağda Candeias, solda Cem, forvete yakın bölgede Beykan, ileride ise Atabey 11 ile maça başladı. Bodrumspor'un İzmitli futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar da maça 11'de başladı. Bodrumspor'un ilk 11 ise şöyle;  Diego Sousa, Üzeyir Ergün, Celuska, Ali Aytemur, Cenk, Erkan, Samet Yalçın, Aldair, Pedro Brazao, Kenan Özer, Gökdeniz Bayrakdar Kocaelispor 23. dakikada atak yönü sağ kanattan serbest vuruşu kazandı. Serbest vuruşu Mehmet Yılmaz kullandı, yaptığı ortada Yalçın'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı. Maçın İilk yarısında iki takım da temkinli futbol oynamaya çalıştı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada zaman zaman sertlikler meydana geldi. Bodrumspor 24. dakikada 1-0 öne geçti. Sol kanattan taş atışı kullanıldı. Gökdeniz topu kontrol ederken takım arkadaşı Pedro ceza sahası içinde savunmamızı da geçerek  topa sert vurdu. Top Harun'un sağ tarafından fileleri buldu. Mücadelenin 42. dakikasında Mehmet Yılmaz, Aldair'i ceza sahası içinde düşürdü. Hakem penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunda Pedro topu direğe nişanladı.  Maçın 45. dakikasında Kocaelispor beraberliği buldu. Sağ kanattan Beykan Şimşek pasını Atila direkt içeriye pasını verdi Candeias vurdu. Top ağlarla buluştu. (1-1) İlk yarı 1-1 sonuçlandı. İKİNCİ YARI  Maçın 51. dakikasında Bodrumspor 2. golünü attı. Ceza sahası içine sokulan Gökdeniz Bayrakdar düzgün bir vuruş ile kaleci Gökhan Değirmenci'nin solundan topu ağlara gönderdi. Maçın 62. dakikasında Onur Öztonga, Mert Çölgeçen, Emre Nefiz, Serhat Taşdemir, Mesut Can Tunalı oyuna girdi.  Maçın 84. dakikasında Bodrumspor atağı Gökhan Değirmenci ve Bodrumsporlu futbolcu topa koştu. Kaleci Gökhan oyuncu Kontrolü yapıp şutunu çekti. Son anda Onur Öztonga topun önüne yattı ve topu kornere gönderdi.  Maç 90. dakikada hakemler tarafından 3 dakika uzatıldı.  Maç Kocaelispor'un 1,  Bodrumspor'un 2 golüyle sona erdi. KOUAKOU İLK KEZ OYNADI  Kocaelispor’un Sirius takımından transfer ettiği Christian Kouakou Bodrum maçında 70.dakikada oyuna girdi ve bitiş düdüğüne kadar sahada kaldı. KAMPTAKİ SON MAÇ SALI GÜNÜ Yeşil siyahlı ekip kamptaki son maçında yarın saat 17.00'da Moldova ekibi FC Sucleia ile oynayacak.  
Topuk Yaylası’nda yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor, bugün Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Topuk Yaylası kampındaki ikinci prova saat 17.00’de başladı. İlk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarı Kocaelispor’un tek sayısını Cem’in attığı maçı 2-1 kaybetti.

Kocaelispor Topuk Yaylası Tesislerinde oynadığı 2.hazırlık maçında Bodrumspor'a 1-2 mağlup oldu.

Kocaelispor'un karşılaşmadaki tek golünü 45. dakikada Cem Ekinci kaydetti. Bodrumspor'un gollerini ise 21.dakikada Pedro ve 51.dakikada Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Bodrumspor 43.dakikada Pedro'nun kullandığı penaltı vuruşunu kaçırdı.

Kocaelispor kalede Harun, savunmanın sağında Mehmet, solunda Atila, ortasında Yalçın ve Alihan, önlerinde Yusuf Cihat ve Fofana, sağda Candeias, solda Cem, forvete yakın bölgede Beykan, ileride ise Atabey 11 ile maça başladı.

Bodrumspor'un İzmitli futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar da maça 11'de başladı. Bodrumspor'un ilk 11 ise şöyle;  Diego Sousa, Üzeyir Ergün, Celuska, Ali Aytemur, Cenk, Erkan, Samet Yalçın, Aldair, Pedro Brazao, Kenan Özer, Gökdeniz Bayrakdar

Kocaelispor 23. dakikada atak yönü sağ kanattan serbest vuruşu kazandı. Serbest vuruşu Mehmet Yılmaz kullandı, yaptığı ortada Yalçın'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı.

Maçın İilk yarısında iki takım da temkinli futbol oynamaya çalıştı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada zaman zaman sertlikler meydana geldi.

Bodrumspor 24. dakikada 1-0 öne geçti. Sol kanattan taş atışı kullanıldı. Gökdeniz topu kontrol ederken takım arkadaşı Pedro ceza sahası içinde savunmamızı da geçerek  topa sert vurdu. Top Harun'un sağ tarafından fileleri buldu.

Mücadelenin 42. dakikasında Mehmet Yılmaz, Aldair'i ceza sahası içinde düşürdü. Hakem penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunda Pedro topu direğe nişanladı. 

Maçın 45. dakikasında Kocaelispor beraberliği buldu. Sağ kanattan Beykan Şimşek pasını Atila direkt içeriye pasını verdi Candeias vurdu. Top ağlarla buluştu. (1-1) İlk yarı 1-1 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI 

Maçın 51. dakikasında Bodrumspor 2. golünü attı. Ceza sahası içine sokulan Gökdeniz Bayrakdar düzgün bir vuruş ile kaleci Gökhan Değirmenci'nin solundan topu ağlara gönderdi.

Maçın 62. dakikasında Onur Öztonga, Mert Çölgeçen, Emre Nefiz, Serhat Taşdemir, Mesut Can Tunalı oyuna girdi. 

Maçın 84. dakikasında Bodrumspor atağı Gökhan Değirmenci ve Bodrumsporlu futbolcu topa koştu. Kaleci Gökhan oyuncu Kontrolü yapıp şutunu çekti. Son anda Onur Öztonga topun önüne yattı ve topu kornere gönderdi. 

Maç 90. dakikada hakemler tarafından 3 dakika uzatıldı. 

Maç Kocaelispor'un 1,  Bodrumspor'un 2 golüyle sona erdi.

KOUAKOU İLK KEZ OYNADI 

Kocaelispor’un Sirius takımından transfer ettiği Christian Kouakou Bodrum maçında 70.dakikada oyuna girdi ve bitiş düdüğüne kadar sahada kaldı.

KAMPTAKİ SON MAÇ SALI GÜNÜ

Yeşil siyahlı ekip kamptaki son maçında yarın saat 17.00'da Moldova ekibi FC Sucleia ile oynayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.